ANASAYFA Teknoloji Türkiye'ye gelirse eğer vergisiz alınabilir! Çarpıcı fiyatıyla Xiaomi Redmi 13C tanıtıldı

Türkiye'ye gelirse eğer vergisiz alınabilir! Çarpıcı fiyatıyla Xiaomi Redmi 13C tanıtıldı

Telefon devlernden olan Xiaomi, dünya piyasasında önemli bir yere sahip. Şirket, bu konumunu yeni modelleriyle de korumaya devam ediyor. Bu kapsamda kısa süre önce tanıtılan Xiaomi Redmi 13C, bütçe dostu olmasıyla dikkat çeken bir model oldu.
yazar
Haber Merkezi
Türkiye'ye gelirse eğer vergisiz alınabilir! Çarpıcı fiyatıyla Xiaomi Redmi 13C tanıtıldı

Dünya pazarlarında büyük bir alana sahip olan Xiaomi yeni tanıttığı model ile gençlerin yüzünü güldürdü. Yeni teknoloji ile geliştirilmiş özellikleri ile dikkat çeken yeni model Türkiye'ye gelirse eğer vergisiz alınabilen telefonlar listesinde yer alacak.

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Xiaomi Redmi 13C, 6.74 inç boyutunda ve 1600 x 720 piksel çözünürlüğünde LCD ekrana sahip. 90 Hz yenileme hızı ile desteklenen bu ekran, maksimum 600 nit parlaklık sunabiliyor. Düşük Mavi Işık Sertifikasına sahip olan yani göze daha az zarar veren ekran, Corning Gorilla Glass ile korunuyor.

Gücünü MediaTek tarafından üretilen Helio G85 işlemcisinden alan cihazın RAM bakımından 4 GB, 6 GB ve 8 GB şeklinde üç varyantı bulunuyor. Depolama alanı tarafındaysa 128 GB ve 256 GB seçenekleri mevcut.

xiaomi-redmi-13c-ozellikleri-fiyati-1.jpg

Ön tarafında 1080p’de 30fps video kaydı alabilen 8 Megapiksel çözünürlüğünde bir özçekim kamerasına yer veren akıllı telefonun arka kasasında ise 50 Megapiksel ana kamera + 2 Megapiksel makro lensten oluşan ikili kamera kurulumu bulunuyor. Ana kamera da tıpkı özçekim gibi 1080p’de 30fps video kaydı alabiliyor.

Android 13 tabanlı MIUI 14 üzerinde çalışan Xiaomi Redmi 13C modeli, 18W hızında şarj ile beslenen 5.000 mAh kapasitesinde bir bataryadan güç çekiyor. Bu noktada telefonda USB Type-C port yuvası olduğunu belirtmek gerekiyor.

xiaomi-redmi-note-13-pro-5g.jpg

Akıllı telefonun bağlantı özellikleri ise 4G, Wi-Fi 5 GHz / 4 GHz, Bluetooth 5.3, NFC ve GPS şeklinde. Son olarak modelde 3.5 mm kablolu kulaklık girişi ve güç düğmesine yerleştirilen parmak izi okuyucusu olduğunu da belirtelim.

Nijerya’da satışa sunulan Xiaomi Redmi 13C fiyatı:

Xiaomi Redmi 13C 4 GB RAM + 128 GB: 115 euro
Xiaomi Redmi 13C 8 GB RAM + 256 GB: 125 euro
Xiaomi Redmi 13C modelinin ülkemizde piyasaya sürülüp sürülmeyeceği şimdilik bilinmiyor.

screenshot-22.jpg

Eğer satışa sunulursa 7 bin TL civarında bir başlangıç fiyatına sahip olabilir. Bu da modeli vergisiz Xiaomi modelleri arasına sokar.

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Serhat Karaman yazdı! Belediye Başkanlarının danışmanları halkın sorunlarını takip ediyorlar mı?

Serhat Karaman yazdı! Belediye Başkanlarının danışmanları halkın sorunlarını takip ediyorlar mı?