ANASAYFA Teknoloji Twitter mavi kuş yok neden? Twitter logosu mu değişti?

Twitter mavi kuş yok neden? Twitter logosu mu değişti?

Hem dünyada hem de Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter'da logo değişikliğine gidilmesi gündeme damga vurdu.
yazar
Haber Merkezi
Twitter mavi kuş yok neden? Twitter logosu mu değişti?

Dünyada milyarlarca kişi tarafından en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi de Twitter olurken logo değişikliğine gidildi. Elon Musk aldığından bu ayan üzerinde birçok değişiklik ve güncelleme yapılan Twitter'da mavi kuş logosunun yerini X logosu aldı.

Hem dünyada hem de Türkiye'de en çok kullanılan sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter'da logo değişikliğine gidilmesi gündeme damga vurdu. Gündemin en çok konuşulan konularından birisi de Twitter logo değişikliği olurken Elon Musk'un kararı ile mavi kuşun yerini X logosu aldı.

TWİTTER LOGOSU MU DEĞİŞTİ?

Twitter kullanıcıları Twitter'da mavi kuşu görememeleri nedeniyle büyük bir panik yaşarken Elon Musk Twitter'ın logosunu da değiştirdi. Twitter'ın sahibi Elon Musk, Twitter’ın sembolü olan kuş logosu yerine “X” harfini kullanmak istediğini dile getirmişti.

Musk, Twitter’da yaptığı açıklamada logonun gün içerisinde değişeceğini de söylerken nihayetinde logo değişti. Tüm kullanıcılar mavi kuş yerine X logosunu görürken yeni logo birçok tepkinin gelmesine neden oldu.

TWİTTER LOGOSU NEDEN DEĞİŞTİ?

Geçen yıl Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Musk, dün şirketin logosunu "mavi kuş"tan "X" harfine değiştirmiş X.com alan adını da siteye yönlendirme yapmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Antalya otobüs ve uçak bileti ne kadar? Şehirler arası ulaşım fiyatları!

Ankara Antalya otobüs ve uçak bileti ne kadar? Şehirler arası ulaşım fiyatları!