ANASAYFA Teknoloji Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefon! General Mobile GM 24 Pro' nun özellikleri

Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefon! General Mobile GM 24 Pro' nun özellikleri

General Mobile, 2023 yılında piyasaya sürdüğü GM 24 Pro ile fiyat performans konusunda iddialı bir giriş yaptı. 9.245 TL'den başlayan fiyatı ile dikkat çeken telefon, sunduğu özelliklere göre oldukça uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.
yazar
Haber Merkezi
Vergisiz telefon kampanyası ile alınabilecek en iyi akıllı telefon! General Mobile GM 24 Pro' nun özellikleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kabine toplantısı sonrası açıkladığı vergisiz telefon müjdesini vermişti. Açıklamanın ardından öğrencilerin vergisiz alabilecekleri telefon listesi yayımlandı. Sadece Türkiye'de üretilen telefonları kapsayan bu düzenlemede özellik bakımından listenin başında GM 24 Pro modeli yer alıyor. Öğrenciler listedeki telefon fiyatlarını araştırılırken kendileri için en iyi özelliğe sahip telefonu bulmaya çalışıyorlar.

screenshot-31.jpg

GM 24 Pro, 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekrana sahip. Telefon, gücünü MediaTek Dimensity 9000 işlemcisinden alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı ile gelen telefon, günlük kullanımda ve oyun oynarken sorunsuz bir performans sunuyor.

Telefonun kamera tarafında ise 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP telefoto kamera yer alıyor. Telefonun kamerası, gün ışığında oldukça başarılı sonuçlar veriyor. Gece modu ise biraz daha geliştirilebilir.

screenshot-33.jpg

ŞARJI YAKLAŞIK 1 SAATTE DOLUYOR

5000 mAh kapasiteli batarya ile gelen telefon, günlük kullanımda rahatlıkla bir günü çıkarıyor. Telefonun şarjı ise 33W hızlı şarj desteği ile yaklaşık 1 saat içinde doluyor.

Genel olarak baktığımızda, General Mobile GM 24 Pro, fiyat performans konusunda oldukça başarılı bir telefon. 9.245 TL'den başlayan fiyatı ile dikkat çeken telefon, sunduğu özelliklere göre oldukça uygun fiyatlı bir seçenek olarak öne çıkıyor.

screenshot-32.jpg

TELEFONUN ÖZELLİKLERİ

Fiyat performans oranı,

  • 6.7 inç büyüklüğünde, 120 Hz yenileme hızına sahip AMOLED ekran
  • MediaTek Dimensity 9000 işlemci
  • 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı
  • 50 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açılı kamera ve 8 MP telefoto kamera
  • 5000 mAh kapasiteli batarya ve 33W hızlı şarj desteği

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi E-KPSS ve YKS öğrencileri için ücretsiz hazırlık kursu başlatıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi E-KPSS ve YKS öğrencileri için ücretsiz hazırlık kursu başlatıyor