ANASAYFA Teknoloji Vodafone Business’in yeni merkezi Ankara’da açıldı!

Vodafone Business’in yeni merkezi Ankara’da açıldı!

Ankara’da, Vodafone Business’in yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi açıldı. Merkez ile siber güvenlik olayları 7/24 mercek altına alınacak.
Vodafone Business’in yeni merkezi Ankara’da açıldı!

Vodafone Business, Ankara’da yeni yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. 

Şirket, yeni açılışını gerçekleştirdiği merkez ile siber güvenlik olaylarını 7/24 mercek altına alacak, atakları anında tespit edecek ve olası tehditlere karşı anlık müdahaleleri gerçekleştirecek. 

Şirket, ilerleyen dönemde de bu alandaki yatırımlarına devam edeceğini açıkladı. 

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Özlem Kestioğlu, yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’nde gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Kestioğlu, müşterilerin kritik uygulamalarını kesintisiz ve güvenli, verimli şekilde yönetmeye son derece önem verdiklerini belirtti, “Müşterilerimizin kritik uygulamalarını kesintisiz ve güvenli, verimli şekilde yönetmeye son derece önem veriyoruz. Bugün de müşterilerimize iş sürekliliği sağlama hedefimiz doğrultusunda da, geçtiğimiz aylarda açılışını yaptığımız Vodafone Türkiye Ankara Merkezi’mizde yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’mizi faaliyete geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Vodafone Business olarak vizyonumuz, işletmelerin dijital iş ortağı olarak, bu dijitalleşme yolculuğunun her aşamasında onların yanlarında olmak. Şu anda en kritik konuların başında gelen siber güvenlik alanında şirketlerimizi proaktif bir yaklaşımla yönlendiriyoruz. 500’den fazla metrik ile sistem takibi yapabildiğimiz Ankara’daki Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’mizde, işletmelerdeki siber olayların izlemesini, raporlamasını ve şüpheli olaylara anında müdahale edilmesini 7/24 sağlamamızın yanı sıra, işletmelere siber güvenlik altyapılarının oluşturulması ve geliştirilmesi konusunda proje bazlı çözümler sunuyoruz. Yeni Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’mizle beraber, siber güvenlik tarafında işletmelerimizin çok daha yoğun bir şekilde yanında yer alırken, önümüzdeki dönemde bu alandaki yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.

SİBER GÜVENLİKLE ‘GELECEĞE HAZIRLIK’ 

Siber güvenlik ile şirketlerin geleceğe hazır işletmeler olabileceğini söyleyen Kestioğlu, ‘’Geleceğe Hazır araştırmasının da gösterdiği gibi, bu denli rekabetçi piyasa koşullarında müşterilerin güven duyabileceği bir marka inşa etmek hayati bir öneme sahip. Geleceğe Hazır işletmelerin diğer şirketlere kıyasla daha yüksek ihtimalle kapsamlı planları bulunuyor. Onları her ihtimale karşı koruyan da bu hazırlık. Şirketlerin siber güvenliğe yatırım yaparken işletmelerin karşılaştıkları zorlukların farkındayız ve bu yolculuklarında bir çözüm ortağı olarak birlikte işletmelerimizle çalışmaya hazırız.” ifadelerini kullandı. 

Dijitalleşen dünyada siber güvenlik özellikle büyük şirketlerin önceliği haline gelirken Vodafone Business da bu konuda önemli adımını Ankara’da attı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi

Türk Telekom 7 maçlık galibiyet hasretine Napoca karşısında son verdi