ANASAYFA Teknoloji WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda

WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda

Yapılan her güncelleme ile birlikte kullanıcılar için daha iyi bir deneyim imkanı sunan WhatsApp, bu defa çevrimiçi olanların listesinin görüleceği bir özellik üzerinde hazırlanıyor.
yazar
Sinem GÜVEN
WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda

Dünya genelinde en çok kullanılan ve popüler hale gelen mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün kullanıcıların daha iyi bir deneyim imkanına sahip olabilmesi için çalışmalarını yeniliyor. Hem tasarım hem de yeni özellikler ile uygulamayı kullanan kişilerin daha iyi bir deneyim yaşamasını amaçlarken, bu defa pek çok kişi için kolaylık olacak yepyeni özelliği sunacak. 

WHATSAPP KULLANICILARI İÇİN YENİ ÖZELLİK DUYURULDU!

Özellikle de mesajlaşırken kullanılan emojiler üzerinde sık sık yenilikler ve güncellemeler yapan WhatsApp, bu defa kişilerin mesajlaşmak istedikleri kişilere daha kolay bir şekilde ulaşabilmesi için çalışmaların yapıldığını açıkladı.

Gelen açıklamalara göre "2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde az önce çevrimiçi olan kişilerin bir listesinin görülebileceği ifade edildi.

BAZI KULLANICILAR İÇİN SUNULMAYA BAŞLANDI!

Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre eğer bir kişi WhatsApp'ta aktifse, listenin üst kısmında görünecek. Böylelikle de  kullanıcılar, kişilerin son görülme zamanını kontrol etmek zorunda kalmayacak. Bu durumun aktif olan kişilerle bağlantı kurmaya teşvik ederek, uygulama etkileşimini artırmasının amaçlandığı ifade edildi.

Yapılan açıklamalara göre WhatsApp'ın bu özelliği bazı kullanıcılarında deneyimlemeye başladığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadrolar belli oldu! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak

Kadrolar belli oldu! Dışişleri Bakanlığı sözleşmeli bilişim personel alımı yapacak