ANASAYFA Teknoloji WhatsApp, yapay zeka ile çıkartma oluşturma özelliğini test ediyor!

WhatsApp, yapay zeka ile çıkartma oluşturma özelliğini test ediyor!

WhatsApp, kullanıcılarının istedikleri kısa metinleri temel alarak yapay zeka destekli çıkartmalar oluşturmasını sağlayan yeni bir özelliği test ediyor. Bu gelişmeyle birlikte, yapay zeka tarafından üretilen çıkartmalar artık kullanıcılara sunulabilecek.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp, yapay zeka ile çıkartma oluşturma özelliğini test ediyor!

WhatsApp, yazılan metinlere dayalı olarak yapay zeka tarafından çıkartma oluşturabilme yeteneğini test ediyor. WABetaInfo'nun raporlarına göre, WhatsApp bu özellik için hangi yapay zeka modelini tercih ettiği konusunda detay vermemiş olsa da, çıkartmaların "Meta tarafından sunulan güvenli bir teknoloji" kullanılarak yaratıldığı belirtiliyor. Bu özellik, Midjoureny veya OpenAI'nin DALL-E modellerinin metne dayalı görseller üretme mantığına benzer şekilde çalışacak gibi görünüyor.

ankara-2023-08-15t164722-818.jpg

Kişiselleştirilmiş çıkartmalar oluşturun ve paylaşın

Bu özellik, kullanıcıların arkadaşlarıyla veya gruplarıyla paylaşmak üzere basit ve kişiselleştirilmiş görüntüler oluşturmasını sağlayacak. Platform, uygunsuz veya zararlı içerikli çıkartmaları bildirme olanağı sunacak olsa da, yapay zeka modelinin nasıl bir koruma mekanizmasıyla donatıldığı henüz bilinmiyor.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

WABetaInfo, konuyla ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile kullanıcılara bu haberi duyurdu.

sw9ppfwh02tmapwdgpg9a.webp

Yakında tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor

Şu an için sadece Android beta testçileri tarafından denenen bu özellik, yakın bir gelecekte tüm WhatsApp kullanıcılarının erişimine sunulması bekleniyor. Kullanıcılar, bu özellik sayesinde metinleri hızla çıkartmalara dönüştürerek sohbetlerini daha renkli ve eğlenceli hale getirebilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı

Ankara'nın Çubuk ilçesinde Çubuk Ovası Hasat Kupası Judo Turnuvası yapıldı