ANASAYFA Teknoloji Whatsapp'a ezber bozan özellik geliyor! İnternetsiz iletişim kurulabilecek

Whatsapp'a ezber bozan özellik geliyor! İnternetsiz iletişim kurulabilecek

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulamalarından olan Whatsapp ezber bozan bir özelliğini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bu özellik ile iletişimde kalmak için internet zorunluluğu ortadan kalkacak.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Whatsapp'a ezber bozan özellik geliyor! İnternetsiz iletişim kurulabilecek

Whatsapp hayatımıza girdiği andan itibaren günlük hayatta en çok kullanılan uygulamalar arasında yer almaya devam ediyor. Meta tarafından satın almasından sonrasında gelişen ve farklı özellikleri bünyesine katan uygulamada zaman içinde popülaritesini sürdürmeye devam etmişti.

İNTERNET OLMADAN İLETİŞİM KURULABİLECEK

Webtekno'da yer alan habere göre arama yapılabilen, belge ve görsel içerik yapılabilen Whatsapp'ı kullanmak için en gerekli husus ise internet olmuştu. Bu özellik olmadan kullanılamayan Whatsapp ile ilgili çığır açan bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre uygulamada yakındaki kişiler adlı bir özellik kullanıma sunulacak.

Taraflar arasında bu özellik açık olduğunda internet olmasına gerek olmadan belge ve medya gibi paylaşımlarda bulunabilecek. Kısa sürede gündem olan bu yeni özelliğin şu an deneme sürecinde olduğu  öğrenildi. İlerleyen dönemlerde kullanıcıların beğenisine sunulacağı tahmin edilen bu özellik için iletişime geçen tarafların her ikisinin de aynı şartları sağlaması gerekiyor.

SIK SIK GÜNCELLEME GELİYOR

Kullanıcıların uygulamada kalmaları ve yeni çıkan isteklerine cevap vermek adına yeni ve radikal değişiklikler sık sık yapılıyor. Whatsapp'a gelmesi beklenen bu özellik sonrasında bir sonraki değişikliğin uygulamanın hangi noktasında yapılacağı belirsizliğini koruyor. Uyguamada son olarak İOS için bir değişiklik yapılmış ve kullanıma sunulmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı

Bakan Şimşek'ten kritik açıklama! Son yıllarda yaşanan sıkıntılar geride kaldı