ANASAYFA Teknoloji WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi

WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi

Dünyanın en ünlü mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gelen yeni güncelleme ile artık mesajlarımızı düzenleyebileceğiz.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp'a yeni bir özellik daha geldi

Tüm dünya tarafından sıklıkla kullanılan WhatsApp uygulaması yeni bir özellik daha getirdi. Artık yanlış mesaj atma derdi ortadan kalkıyor.

WhatsApp’ın Android sürümü beta, kullanıcılarına gönderilen mesajı düzenleme seçeneği sunuyor. Geçtiğimiz günlerde gelen bu yeni uygulama kullanıcılar tarafından merak uyandırdı.

screenshot-3.png

screenshot-2.png

WhatsApp'ta gönderilen mesajı düzenlemek için, sohbette düzenlenmek istenen mesaja basılı tutup seçenekler arasından “Düzenle”ye dokunmak yeterli olacaktır. Mesajlar gönderildikten sonra 15 dakika içerisinde düzenleyebilirsiniz. Düzenlenen mesaj sohbetteki herkes için güncellenir. Düzenlenmiş mesajın yanında düzenlenmiş damgası görürsünüz.

whatsapp-mesaj-duzenleme-nasil-yapilir160849-1.jpg

WhatsApp, mesaj düzenleme özelliğini dünya genelinde Android ve iPhone kullanıcılarına kademeli olarak sunmaya başladı. Eğer WhatsApp'ın yeni sürümünü kullanmıyorsanız 'Bu mesaj, bu sohbette bulunan ve WhatsApp'ın en yeni sürümünü kullanan herkes için düzenlendi.' mesajını görürsünüz. Düzenlenmiş mesajları görebilmek için yada attığınız mesajı düzenleyebilmek için uygulamanızı düzenleyin.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam gelecek mi?

En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, ek zam gelecek mi?