WhatsApp'ın yeni tasarım nasıl olacak?

Teknolojinin gelişmesi ile beraber hayatımıza pek çok uygulama girdi. Anlık mesajlaşma ve görüntülü konuşma uygulaması olan WhatsApp, yeni özellikleri ile gündem olmaya devam ederken bu kez yeni bir tasarımla kullanıcılarının karşıma çıkacağı ifade edildi.

WhatsApp'ın yeni tasarım nasıl olacak?

Teknolojinin gelişmesi pek çok yeniliği de beraberinde getirdi. Teknolojinin gelişmesi ile beraber sosyal medya platformlarında artış yaşanırken dünya üzerinde milyarlarca kullanıcısı bulunan WhatsApp, anlık konuşma, mesajlaşma, görüntülü görüşme imkanları ile Türkiye'de de milyonlarca vatandaşın cep telefonunda bulunuyor. Meta, WhatsApp için tasarım tarafında planlar yapıyor. Daha önceki değişikliklere şimdi de ikonik yeşil rengin değiştirilmesi dahil oldu.

Açıklamanın ardından WhatsApp kullanıcıları da ‘’Yeni WhatsApp tasarım nasıl olacak?'' sorusuna yanıt aramaya başladı. WhatsApp için yeni tasarımın yolda olduğu ortaya çıkmıştı. Pek çok açıdan özellikleri ve kullanıcıların kullanıcı deneyimini geliştirmek için çalışmalarını sürdüren Meta, bu sefer de uygulamanın ikonik yeşil rengini güncelleyerek, beyaz renkle kullanıcıları buluşturacak.

WHATSAPP'TA TASARIM DEĞİŞİKLİĞİ YAPILACAK

Pek çok teknoloji şirketi ürünlerinde daha sade tasarımları tercih etmeye başlarken, uygulama şirketleri de platformlarını sadeleştirmeye gitti. Meta'nın çatısı altında yer alan WhatsApp ise bu bağlamda yenileniyor.

WhatsApp'ın yeni tasarım nasıl olacak?

Daha önce uygulamanın beta sürümünde beyaz tema ortaya çıkmıştı. Beta testlerinin ötesine geçen yeni tasarım, bazı kullanıcılara sunulmaya başlandı. WhatsApp'ta yapılan değişikliğe göre üst kısımda yer alan çubuğun yeşilden beyaza döndüğü, WhatsApp yazısının ise yeşil renkte yazıldığı aktarıldı. Yakında tüm kullanıcılara sunulması beklenen yeni özellik ile beraber tasarımda sadeleşme hedefi başarılmış olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER