ANASAYFA Teknoloji WhatsApp'tan bir yeni özellik daha! Artık isim kullanılmayacak

WhatsApp'tan bir yeni özellik daha! Artık isim kullanılmayacak

WhatAapp olurken bugün yediden yetişme kadar herkes hem arayabilmek hem de mesajlaşabilmek için WhatsApp uygulamasını kullanmaya devam ediyor.
yazar
Haber Merkezi
WhatsApp'tan bir yeni özellik daha! Artık isim kullanılmayacak

Günümüzde haberleşmek için en çok kullanılan dijital platformlardan birisi de WhatAapp olurken bugün yediden yetişme kadar herkes hem arayabilmek hem de mesajlaşabilmek için WhatsApp uygulamasını kullanmaya devam ediyor. Son güncellemeler vatandaşlar tarafından takip edilirken WhatsApp bu defa alışılmışın dışına çıktı.

WhatshApp birbirinden farklı özellikleri güncellemeler ile bünyesine katmaya devam ederken bu defa gelen yeni özelliği ile grup kurarken isim koyma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Son olarak hikaye ekleme, anlık hikaye gönderebilme gibi özellikleri bünyesine katan WhatshApp yeni güncellemesi ile kullanıcıları yine memnun edecek.

WHATSHAPP'A YENİ GÜNCELLEME GELİYOR!

Grup kurarken isim koyma özelliğini ortadan kaldırmaya hazırlanan WhatsApp grup kurarken ki isim koyma özelliğini de ortadan kaldırmaya hazırlanıyor. Bir diğer yandan ise bu özelliğin sadece 6 kişi küçük gruplar için geçerli olacağı ifade edildi.

WhatshApp üzerinden kurulan grupların, grup ismi olmadan kurulması imkansız olurken Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg tarafından aktarılan bilgiler doğrultusunda gelecek güncelleme ile isimsiz grupların 6 üye sınırına sahip olacağı ve buna ek olarak, WhatsApp'ın isimsiz gruplar için üyelerine göre otomatik olarak yer tutucu isimler oluşturacağı bildiriliyor.

WhatsApp artık isim vermeden küçük gruplar oluşturulmasına izin verilecek. Rehberinize kayıtlı olmayan kullanıcıların bulunduğu isimsiz bir gruba katılırken, telefon numaranızın gruba gösterileceği bildiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'taki asfalt çalışmaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak'taki asfalt çalışmaları nedeniyle bazı yolları trafiğe kapatacak