ANASAYFA Teknoloji Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı! Mix Fold 2’nin devamı olacak!

Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı! Mix Fold 2’nin devamı olacak!

Xiaomi Mix Fold 2’nin devamı niteliğinde olacağı belirtilen Mix Fold 3 için geri sayım başlarken akıllı telefonun teknik özellikleri kısa süre önce ortaya çıktı.
yazar
Haber Merkezi
Xiaomi Mix Fold 3 için geri sayım başladı! Mix Fold 2’nin devamı olacak!

Ülkemizde en çok tercih edilen teknoloji markası Xiaomi'nin yeni modelleri adından söz ettirmeye devam ederken heyecanla araştırılmaya devam ediliyor.

Son olarak kullanıcılar Xiaomi markasının Ağustos ayında vitrinlerde yerininin alınması beklenen Mix Fold 2’nin devam modeli Mix Fold 3 için araştırmalara koyuldu.

Ağustos ayında vitrine çıkması beklenen ve geçen yıl satış başarılarına imza atan Xiaomi Mix Fold 2’nin devamı niteliğinde olan Mix Fold 3 için geri sayım başlarken akıllı telefonun teknik özellikleri kısa süre önce ortaya çıktı. Peki Xiaomi Mix Fold 3 özellikleriyle neler sunacak?

Öncelikle cihazın en önemli özellikleri arasında yer alan Xiaomi Mix Fold 3 modelinin 6,5 inç OLED FHD+ çözünürlüklü 120 Hz kapak ekrana ve 8,02 inç OLED FHD+ 120 Hz dahili katlanabilir ekrana sahip olması bekleniyor. Her iki panel de delikli bir tasarımla kullanıcıların karşısına çıkacak.

Katlanabilir telefonun gücünü Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden alacağı belirtilirken LPDDR5 RAM ve UFS 4.0 teknolojilerini bünyesinde barındıracağı da bilinenler arasına. Öte yandan modelin en üst varyantının 16 GB RAM ve 1 TB depolama sunacağı söyleniyor.

Cihazda 50 Megapiksel IMX989, 50 Megapiksel IMX858 ultra geniş açı, 50 megapiksel telefoto lens ve 50 megapiksel IMX858 periskop sensörlerinden oluşan dörtlü kamera kurulumu mevcut olacak. 67W kablolu ve 50W kablosuz hızlarında şarj olması beklenen model, kutudan çıkar çıkmaz Android 13 tabanlı MIUI 14 arayüzünü çalıştıracak. Pil tarafında 67W kablolu ve 50W kablosuz şarjı destekleyen 4.800 mAh batarya yer alacak.

Geçtiğimiz yıl satışa sunulan ve büyük talep gören Xiaomi Mix Fold 2’nin devamı niteliğinde olacağı belirtilen Mix Fold 3'ün önümüzdeki ay satışa sunulması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dacia Duster 2023 fiyat listesi ve özellikleri!

Dacia Duster 2023 fiyat listesi ve özellikleri!