ANASAYFA Teknoloji Xiaomi yeni çamaşır makinesini tanıttı! Özellikleri kendine hayran bıraktırıyor

Xiaomi yeni çamaşır makinesini tanıttı! Özellikleri kendine hayran bıraktırıyor

Çinli teknoloji devi Xiaomi, yeni HyperOS işletim sistemiyle çalışan Mijia Intelligent çamaşır makinesini tanıttı. Ultra ince ankastre tasarımıyla öne çıkan makine, 10 kg çamaşır kapasitesi, 26 yıkama programı ve sesli komut desteğiyle dikkat çekiyor.
yazar
Haber Merkezi
Xiaomi yeni çamaşır makinesini tanıttı! Özellikleri kendine hayran bıraktırıyor

Xiaomi'nin HyperOS işletim sistemi, akıllı ev cihazlarını birbirleriyle ve kullanıcılarla daha kolay bir şekilde bağlantı kurmasını sağlıyor. Çamaşır makinesinin de bu işletim sistemini desteklemesi, kullanıcılara daha akıllı bir yıkama deneyimi sunuyor.

Makinenin üzerinde bulunan büyük renkli OLED ekran, kullanıcıların yıkama modlarını ve diğer ayarları kolayca seçmesini sağlıyor. Ayrıca, ekran üzerinden makinenin durumunu ve hata kodlarını da görüntülemek mümkün.

src-340x1912xxiaomi-hyperos-lu-ilk-camasir-makinesini-tanitti.jpg

10 KİLOGRAM ÇAMAŞIR MAKİNESİ

Makinenin tamburunun çapı 530 mm ve tek seferde 10 kilograma kadar çamaşır alabiliyor. Farklı senaryolar ve çamaşır türleri için toplam 26 program mevcut. En hızlı yıkama sadece 12 dakika sürüyor. Tüm bunlara ek olarak verimliliği %100'e yakın olan sterilizasyon ve temizleme modu da var.

Xiaomi'nin yeni çamaşır makinesi, toz çamaşır deterjanı için bir ön karıştırma fonksiyonuna sahip. Bu fonksiyon, deterjanın kumaşa daha derinlemesine nüfuz etmesini sağlayarak daha temiz yıkama sonuçları elde edilmesine yardımcı oluyor.

FİYAT ETİKETİ 270 DOLAR

Xiaomi'nin HyperOS destekli çamaşır makinesi 2023 yılı sonuna kadar Çin'de satışa sunulacak. Fiyat etiketi ise 1.999 yuan (270 dolar) olarak belirlendi. Diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.

screenshot-10.jpg

Makinenin diğer özellikleri arasında şu noktalar yer alıyor,

  • 12 dakikalık hızlı yıkama programı
  • %100'e yakın verimliliğe sahip sterilizasyon ve temizleme modu
  • Sesli komut desteği
  • Wi-Fi üzerinden yazılım güncelleme desteği
  • Xiaomi'nin HyperOS destekli çamaşır makinesi, 2023 yılı sonuna kadar Çin'de satışa sunulacak. Fiyat etiketi ise 1.999 yuan (270 dolar) olarak belirlendi. Diğer ülkelerde ne zaman piyasaya sürüleceği henüz bilinmiyor.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralı iş adamları, 'Kan veriyoruz, Can Veriyoruz' sloganıyla kan bağışı yaptı

Ankaralı iş adamları, 'Kan veriyoruz, Can Veriyoruz' sloganıyla kan bağışı yaptı