ANASAYFA Teknoloji Yapay Zeka Destekli Arama Özelliği Geliyor! Elon Musk, X Modelinde Arama Deneyimini İyileştirecek

Yapay Zeka Destekli Arama Özelliği Geliyor! Elon Musk, X Modelinde Arama Deneyimini İyileştirecek

Yapay zeka entegrasyonuyla yenilikçi adım atmayı planlayan Elon Musk, X modelinde akıllı arama özelliğini açıkladı.
yazar
Haber Merkezi
Yapay Zeka Destekli Arama Özelliği Geliyor! Elon Musk, X Modelinde Arama Deneyimini İyileştirecek

Elektronik otomobillerden uzaya kadar geniş bir yelpazede projeler yürüten girişimci Elon Musk, bu sefer de sosyal medya platformu Twitter'ın arama özelliğine yönelik yapay zeka desteğini duyurdu. Musk, Tesla'nın elektrikli otomobillerinin yanı sıra SpaceX'in uzay projeleriyle de tanınırken, şimdi de Twitter'ın kullanıcı deneyimini daha da geliştirmeyi hedefliyor.

google-bard-predicts-what-will-be-doge-price-if-elon-musks-x-integrates-payments.jpg

"Yapay zeka destekli arama üzerinde çalışıyoruz"

X modelinin tasarımıyla uğraşan Yu Liu, platformda bulunan bir gönderiyi X'in arama düğmesiyle bulamayarak Google'a başvurmak zorunda kaldığını belirten bir paylaşımda bulundu. Arama özelliğinin daha etkili hale getirilmesi gerekliliğine dikkat çeken Liu'ya, Elon Musk'tan beklenmedik bir yanıt geldi. Musk, "Yapay zeka destekli arama üzerinde çalışıyoruz" ifadelerini kullanarak, bu alanda gerçekleştirilecek yenilikleri vurguladı.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor! TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

thumbs-b-c-447de36a24e233e47b3e6b898528c01c.jpg

Aramaların anlamı ile eşleşen X gönderileri

Twitter, son dönemde adını ve logosunu değiştirerek platformdaki deneyimi dönüştürmeye devam ediyor. Daha önce canlı yayın özelliğini ekleyen Elon Musk, şimdi de arama özelliğini yapay zeka desteğiyle geliştirme planlarını açıkladı.

Yu Liu, X platformunda paylaşılan bir gönderiyi arama kısmından bulamayınca Google'a başvurarak bulduğunu belirtti. Bu durumu paylaşan Liu'ya Elon Musk'tan olumlu bir yanıt geldi. Musk, "Kesinlikle, yapay zeka destekli arama üzerinde çalışıyoruz. Sadece metni değil, aramanızın anlamıyla eşleşen X gönderilerini de göstereceğiz" diyerek, gelecekteki geliştirmeleri işaret etti.

Bu gelişme, kullanıcıların Twitter platformunda içerik ararken daha kolay ve kesin sonuçlara ulaşabilecekleri bir deneyimi beraberinde getirebilir. Elon Musk'ın yönlendirdiği bu yenilikçi adım, hem Twitter kullanıcılarını hem de genel olarak dijital platform kullanıcılarını yakından ilgilendirecek gibi görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Haymana ilçesinde köyler arası düzenlenen dostluk turnuvasında kavga çıktı!

Ankara'nın Haymana ilçesinde köyler arası düzenlenen dostluk turnuvasında kavga çıktı!