ANASAYFA Teknoloji Yapı Kredi Akbank Ziraat Bankası EFT Havale Fast neden gitmiyor, mobil internet şubesi çöktü mü?

Yapı Kredi Akbank Ziraat Bankası EFT Havale Fast neden gitmiyor, mobil internet şubesi çöktü mü?

Bankacılık işlemleri olan vatandaşlar mobil bankacılık aracılığı ile işlemlerini kolaylıkla halledebiliyor. Akbank, Ziraat Bankası ve Yapı Kredi'nin mobil bankacılık uygulaması üzerinden EFT FAST ve Havale yapmaya çalışan vatandaşlar birtakım sorunlarla karşılaştı. Söz konusu bankalarda yaşanan sorunla ilgili olarak vatandaşın çözüm arayışı devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yapı Kredi Akbank Ziraat Bankası EFT Havale Fast neden gitmiyor, mobil internet şubesi çöktü mü?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte bankacılık işlemleri de daha kolay bir hale geldi. Bankacılık işlemlerini telefonlarına yükledikleri bankacılık uygulamaları halleden vatandaşlar hızlı ve anında işlem yapmanın konforunu yaşarken bu uygulamalarda zaman zaman aksamalar da meydana gelebiliyor. 

Bankaların mobil bankacılık uygulamaları üzerinden hızlı bir şekilde EFT, FAST ve havale yapan vatandaşlar bazı sorunlarını gündeme taşıdı. Sosyal medya platformlarında yer alan açıklamalara göre Yapı Kredi, Akbank ve Ziraat Bankası'nın mobil bankacılık uygulamaları üzerinden  EFT, FAST ve Havale işlemlerinde sorun yaşandığı bildirildi .

YAPI KREDİ, AKBANK VE ZİRAAT BANKASI HAVALE , EFT, FAST NEDEN GİTMİYOR, NE ZAMAN HESABA GEÇER? 

Ziraat Bankası, Akbank ve Yapı Kredi Bankası üzerinden EFT, FAST ve havale yöntemi ile para göndermek isteyen pek çok müşteri yolladıkları paranın hesaplara geçmediğini iddia ederek yaşanan duruma sosyal medya platformu Twitter (X) üzerinden tepki gösterdi.  

Yapı Kredi, Ziraat Bankası ve Akbank tarafından konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapmazken sosyal medya platformları üzerinden soruna ilişkin çözüm arayışında olan müşteriler yaşanan teknik sorunun ne zaman çözüleceğine yanıt arıyor. Acil işlemi olan müşteriler duruma tepki gösterirken bankalardan konuyla ilgili açıklama bekleniyor. Yaşanan mağduriyetin bir an önce son bulması istenirken resmi açıklama da bekleniyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şahıslar 400 bin TL dolandırdılar!

Ankara'da kendilerini MİT mensubu olarak tanıtan şahıslar 400 bin TL dolandırdılar!