ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan muhtar ve esnaflara ziyaret

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan muhtar ve esnaflara ziyaret

Ankara'nın ilçe belediye başkanları esnaf ve muhtar ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Yenimahalle belediye Başkanı Fethi Yaşar da ilçedeki esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan muhtar ve esnaflara ziyaret

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'dan muhtar ve esnaflara ziyaret - Başkent Ankara'daki ilçe belediyelerinin faaliyetleri devam ediyor. Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına devam ederken bir yandan da sahaya inerek ilçelerdeki eksik ve ihtiyaçlara dair çalışma yapmak üzere incelemelerde bulunuyor.

Ankara’nın Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçenin sıkıntılarına yerinde çözüm bulma anlayışıyla mahalle muhtarları ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA SENDEN TAKİP ET

YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANI SAHAYA İNDİ

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, vatandaşların problemlerini ilk ağızdan dinlemek için mahalleleri ve esnafı geziyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Ragıp Tüzün, Işınlar ve Yeniçağ Mahalle muhtarlarını ziyaret ederek mahallelerde ihtiyaç duyulan belediye hizmetleri ve yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

aw003734-03-1.jpg

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, vatandaşların refahını gözettiklerini belirterek önemli açıklamalara yer verdi.

''AMACIMIZ İLÇEMİZİN DÜZENLİ GELİŞİMİ İÇİN ORTA AKIL YÜRÜTEREK BİRLİKTE ÇALIŞMAK''

Göreve geldikleri günden bu yana gerek mahalle muhtarları gerekse mahalle sorumluları ile birlikte ilçenin sıkıntılarını çözmek adına aralıksız çalıştıklarını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, ''Amacımız ilçemizin düzenli gelişimi için orta akıl yürüterek birlikte çalışmak.

aw003734-06-1.jpg

Yenimahalle bugün alt yapıdan kültür ve sanata kadar adından söz ettiren bir belediye konumuna ulaştıysa bunun altında kimseyi ayırt etmeden her vatandaşın fikrine saygı duyarak eşit hizmet götürmek anlayışı yatıyor.'' ifadelerini kullandı.

aw003734-04-1.jpg

Mahalle muhtarlarına yapılan ziyaretlerin ardından Çarşı Caddesi esnafıyla bir araya gelen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar, Yenimahalle merkezde ticaretin gelişimine katkı sunmak için esnafın sıkıntılarını dinledi. Sahaya inen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a ilçe sakinleri teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çankaya Belediyesi, geri dönüşüm kumbaraları ile çevre dostu adımlarını güçlendiriyor!

Çankaya Belediyesi, geri dönüşüm kumbaraları ile çevre dostu adımlarını güçlendiriyor!