ANASAYFA Yenimahalle Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlar Sinema Günleri’nde bir araya geliyor! İşte yeni haftanın takvimi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlar Sinema Günleri’nde bir araya geliyor! İşte yeni haftanın takvimi

Başkentteki ilçe belediyeleri sosyal etkinlik programlarına hız kesmeden devam ediyor. Başkentte çeşitli sosyal projelere imza atılırken Yenimahalle Belediyesi tarafından düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri de vatandaşları bir araya getiriyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlar Sinema Günleri’nde bir araya geliyor! İşte yeni haftanın takvimi

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde vatandaşlar Sinema Günleri’nde bir araya geliyor! İşte yeni haftanın takvimi - Ankara'nın ilçe belediyeleri pek çok sosyal projeye imza atmaya devam ediyor. Yaz akşamlarını daha eğlenceli hale getirmek üzere çalışmalarına devam eden Ankara'nın ilçe belediyeleri sosyal etkinlik duyurularını peş peşe sıralıyor.

Bu çerçevede Başkent Ankara'da hizmet veren Yenimahalle Belediyesi de her yıl düzenlediği ve yaz akşamlarının klasiği haline gelen “Açık Hava Sinema Günleri”ne tüm hızıyla devam ediyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

YENİMAHALLE BELEDİYESİ'NDEN AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi, yaz akşamlarını keyfe dönüştüren sinema gösterimini Serhat Kapalı Pazar Yeri, İlkyerleşim Türkmeneli Parkı ve Beştepeler’de vatandaşla buluşturdu.

aw002814-04.jpg

Vatandaşlar, sinema günlerine yoğun ilgi gösterirken Yenimahalle Belediyesi de vatandaşların keyifli vakit geçirmesi için çeşitli ücretsiz gazoz ve patlamış mısır ikramlarında bulundu.

PRESTİJ MESELESİ GÖSTERİLDİ

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği Prestij Meselesi adlı filmde, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun kurucusu olduğu Prestij Müzik döneminde yaşananlar seyirciye aktarıldı.

aw002814-02.jpg

İzleyicilerin büyük beğeni gösterdiği filmde, 90’lı yıllarda sanat camiasına önemli isimleri kazandıran Prestij Müzik’in sanatçıları olan Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent’in yaşadıkları etkili bir sinema diliyle Yenimahalleliler için sergilendi.

YENİMAHALLE İLÇESİNDE GÖSTERİMLER DEVAM EDECEK

Vatandaşlara mısır, gazoz ve gofret ikramının da yapıldığı sinema günlerinde, Muharrem ayı dolayısıyla aşure ikramı da yapılırken, vatandaşlar bir yandan tatlılarını yedi bir yandan da 90’lı yıllara yolculuk yaptı.

aw002814-06.jpg

Sinema günleri çerçevesinde Prestij Meselesi adlı film;

  • 7 Ağustos Pazartesi Barış Mahallesi Abdi İpekçi İlkokulu,
  • 9 Ağustos Çarşamba Çamlıca Mahallesi Pazar Yeri,
  • 10 Ağustos Perşembe Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri,
  • 11 Ağustos Cuma günü de Gazi Mahallesi Şenol Caddesi’nde sinemaseverlerle buluşacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkan Mansur Yavaş duyurdu! Sincan'da Kreş ve Çocuk Etkinlik Merkezi yapılıyor

Başkan Mansur Yavaş duyurdu! Sincan'da Kreş ve Çocuk Etkinlik Merkezi yapılıyor