ANASAYFA Yenimahalle Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor

Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor

Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Karacakaya Mahallesi'ndeki Mebuskent Sitesinde artan nüfus yoğunluğu sebebiyle EGO yetkililerinden ek sefer talep edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor

Ankara Yenimahalle Mebuskent sitesi sakinleri EGO'dan ek sefer talep ediyor - Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Karacakaya Mahallesi Mebuskent Daireleri ve Villalarında yaşayan site sakinleri, saat başı olan otobüs seferlerinin yetersiz kalması nedeniyle sıkıntı yaşıyorlar ve EGO yetkililerinden ek sefer talep ediyorlar.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne (ABB) bağlı EGO seferleri, belirli adreslere belirli saatlerde hizmet verirken nüfus yoğunluğunun az olduğu bölgelerde genellikle saat başı olarak hizmet vermektedir. EGO, Başkent Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde bulunan Karacakaya Mahallesi sınırları içerisindeki Mebuskent Sitesi'ne de saat başı otobüs göndermektedir.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

Mebuskent Sitesi'ne saat başı olarak hizmet veren EGO otobüslerinin sayısı yetersiz kalmaya başlarken bölgede yaşayan vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve EGO'ya çağrı yapmak üzere bir araya geldi.

MEBUSKENT SİTESİ'NE EK SEFER İSTENİYOR

Karacakaya Mahallesi Mebuskent Villalarında ve Dairelerinde yaşayan site sakinleri artan nüfus yoğunluğu sebebi ile saat başında bir gelen EGO otobüslerinin yarım saatte bir gelmesini istiyor. Bununla ilgili olarak EGO'ya talepte bulunmak üzere imza kampanyası düzenleyen Mebuskent Sitesi sakinleri, yakında ABB'ye taleplerini ileteceklerini kaydetti. Otobüs seferlerinin artırılmasını isteyen Mebuskent Sitesi sakinlerinin hazırladığı dilekçede ise ''EGO Genel Müdürlüğü'ne

Yenimahalle ilçesi Karacakaya Mahallesi güzergahında bulunan 232 nolu Mebuskent otobüsünün sabah 06.00 ile 09.00 arasında yarım saatte bir sefer konulmasının, ayrıca 16.00 ile 20.00 saatleri arasında yarım saatte bir ek sefer konulmasının hayatın doğal akışını sağlamak amacı ile talep etmekteyiz. Gereğinin yapılmasını arz ederiz.'' ifadeleri yer aldı.

karacakaya.jpg

Mebuskent Sitesi sakinleri topladıkları imzalar ile Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne giderek ek EGO seferi talep edecek.

EGO 232 : BATIKENT METRO-BOTANİK METRO-MEBUSKENT Otobüsü Hareket Saatleri

232ego.jpg

Haberankara.com

Gelişmelerden haberdar olmak için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Güney Kore, Türkiye'yi Avrupa'da önde gelen ekonomik ortaklarından biri olarak değerlendiriyor

Güney Kore, Türkiye'yi Avrupa'da önde gelen ekonomik ortaklarından biri olarak değerlendiriyor