ANASAYFA Yenimahalle Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu! 1 Kilo 298 gram metamfetamin ele geçirildi

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu! 1 Kilo 298 gram metamfetamin ele geçirildi

Ankara'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucu, 1 kilo 298 gram metamfetamin ele geçirildi.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu! 1 Kilo 298 gram metamfetamin ele geçirildi

Operasyon, Yenimahalle İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye ekiplerinin dikkatli gözlemleri sonucunda gerçekleşti. Ekipler, yeşil renkli bir otomobilden inen A.Ş. isimli şahsın, başka bir otomobildeki iki kişiye para vererek karşılığında siyah bir poşet aldığını tespit etti. Ekiplerin "dur" ihtarına uymayan şahıslardan A.Ş., üzerinde 28 gram metamfetamin maddesi ile yakalandı. Olay yerinden kaçan B.B. ise polis ekiplerinin teknik takibi sonucu kullandığı araçla birlikte yakalandı.

Metamfetamin Deposu

Polis ekipleri, B.B. isimli şüphelinin verdiği adrese baskın düzenledi. Bu baskın sırasında 7 parça halinde toplam 1 kilo 298 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Metamfetamin, son yıllarda Türkiye'de giderek artan bir tehlike haline gelmiş olan bir madde olmaktaydı.

Şüpheliler Adliyeye Sevk Edildi

Yakalanan A.Ş. ve B.B. isimli şüpheliler, polis işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Uyuşturucu madde ticaretiyle mücadelede, Ankara Emniyet Müdürlüğü, operasyonlarını titizlikle ve kararlılıkla sürdürüyor. Ankara polisi, uyuşturucu madde ticaretinin önüne geçmek ve şehrin güvenliğini sağlamak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da büyükbaş hayvanlara şap aşısı yapıldı!

Ankara'da büyükbaş hayvanlara şap aşısı yapıldı!