ANASAYFA Yenimahalle Mebuskent Sitesi yönetimi Başkan Yaşar ile görüşüp sorunlarını ilettiler

Mebuskent Sitesi yönetimi Başkan Yaşar ile görüşüp sorunlarını ilettiler

Mebuskent sitesinde oturan site sakinleri uzun süredir sorunlarının çözülmesi için mücadele ediyorlar.
yazar
Haber Ankara
Mebuskent Sitesi yönetimi Başkan Yaşar ile görüşüp sorunlarını ilettiler

Mebuskent sitesinde oturan site sakinleri uzun süredir sorunlarının çözülmesi için mücadele ediyorlar. Bugün bu doğrultuda Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bizzat görüşüp sorularını ilk ağızdan ilettiler. Görüşmede Ankara Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkanvekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu'da yer aldı.

Başkan Fethi Yaşar ile bizzat görüşüp sorunlarını anlatan Mebuskent site yönetimi, özellikle site etrafında çöken yolun tamiri, rögarların yapılması , çocuk parkları ve yürüyüş yollarının yapılması konusunda adım atılmasını istiyorlar.

ÇÖKEN YOL TEHLİKE ARZEDİYOR

mebuskentcokenyol.jpg

Site etrafında çöken yolun tamiri ve rögorların yapılması konusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi ile iletişimde olacaklarını söyleyen Başkan Yaşar, çocuk parkları ve yürüyüş yollarının konusunda da adım atacaklarını söyledi.

MEBUSKENT SİTESİ'NE EK SEFER İSTENİYOR

Karacakaya Mahallesi Mebuskent Villalarında ve Dairelerinde yaşayan site sakinleri artan nüfus yoğunluğu sebebi ile saat başında bir gelen EGO otobüslerinin yarım saatte bir gelmesini istiyor.

Yenimahalle ilçesi Karacakaya Mahallesi'nde yer alan Mebuskent sitesi 10 Blok üzerine 658 daire ve 332 villadan oluşuyor.

Haberankara.com Özel Haber

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Bilecik arası özel araç ve otobüs ile kaç saat? İki şehir arasındaki km farkı?

Ankara Bilecik arası özel araç ve otobüs ile kaç saat? İki şehir arasındaki km farkı?