ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi 2024 nikah ücretleri belli oldu!

Yenimahalle Belediyesi 2024 nikah ücretleri belli oldu!

Evlilik işlemlerini yapacak olan çiftler, yeni yılla beraber araştırmalarına başladı. 2024 yılında nikah ücretlerinin ne kadar olduğu merak edilirken Yenimahalle Belediyesi, 2024 yılı nikah ücretlerini tarifesini resmi internet sitesi üzerinden yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi 2024 nikah ücretleri belli oldu!

Evlenecek olan çiftler, nikah işlemleri için ne yapmaları gerektiğini araştırırken bir yandan da 2024 yılı fiyat listelerini araştırıyor. Evlendirme Dairlerine evlenmek için başvuruda bulunan Türk vatandaşı ve Yabancı uyruklu çiftlerin öncelikli olarak bazı belgeleri sunması gerekiyor. 

Nüfus Cüzdanı, Sağlık Raporu gibi gerekli belgelerin sunulması ile beraber belediyeye başvuru yapan çiftler de nikah ücretlerini sorgulamaya başladı. 2024 yılında zamlı tarifeler üzerinden hizmet verecek olan nikah dairelerinin ücretleri merak konusu oldu. Ankara'da evlenecek çiftler belediyelerin nikah ücretlerini araştırırken Haberankara.com okurları için Yenimahalle Belediyesi nikah ücretlerini derledik.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ 2024 YILI NİKAH ÜCRETLERİ NE KADAR?

Yenimahalle Belediyesi Türk vatandaşları ve yabancı uyruklular için hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 2024 yılı ücret tarifelerini paylaştı. Buna göre oda, öğleden sonra salon, dış nikah bölge içi, dış nikah bölge dışı, Nazım Hikmet ve Nazım Hikmet Teras olmak üzere nikah seçenekleri sunuldu. 

Aynı listenin yabancı uyruklu çiftler için de geçerli olduğu bildirilirken ücretlerin değiştiği görüldü.

Söz konusu ücretler birbirinden farklılık gösterirken çiftler bütçelerine göre seçim yapabiliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nden Alper Şengün'e NBA Allstar yolunda destek!

Ankaragücü'nden Alper Şengün'e NBA Allstar yolunda destek!