ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Hentbol Kadın Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etti!

Yenimahalle Belediyesi Hentbol Kadın Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etti!

2023-2024 sezonu Hentbol Kadınlar Süper Ligi'nin ikinci haftasında Yenimahalle Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü'nü evinde konuk etti ve sahadan galip ayrıldı.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi Hentbol Kadın Takımı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni mağlup etti!

Lige Kastamonu mağlubiyetiyle başlayan Yenimahalle Belediyesi SK, ikinci haftada İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Mücadele, Yenimahalle'nin melekleri ile İzmir Büyükşehir arasında kıran kırana geçti ve sonucunda Yenimahalle Belediyesi SK, karşılaşmadan 31-28 galip ayrıldı.

aw023363-02.jpg

Maça Dair Ayrıntılar

Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan bu heyecan dolu maçta Yenimahalle Belediyesi, Sevgi, Sena, Demet, Hatice, Gülcan, Açelya ve kalede Selen'den oluşan yedisiyle sahaya çıktı. Maçın ilk dakikalarından itibaren iki takımın hızlı atakları ve hırslı oyunu ile başlayan mücadelede Yenimahalle, ilk yarıyı 17-11 geride tamamladı. Ancak ikinci yarıda fırtına gibi başlayarak ardı ardına attığı gollerle farkı kapatarak galibiyete ulaştı.

Yenimahalle Belediyesi SK, İzmir Büyükşehir'i evinde mağlup ederek moral depoladı. Galibiyeti getiren goller ise şu şekilde kaydedildi: Gülcan (8), Hatice (6), Sena Nur (5), Sevgi (4), İlayda ve Açelya (3), Demet ve Fulya (1).

Yenimahalle Belediyesi SK, ikinci haftayı galibiyetle tamamladıktan sonra Kadınlar Süper Ligi'nin üçüncü haftasında 9 Eylül Cumartesi günü Konyaaltı Belediyesi'ni evinde ağırlayacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu! Öğretmenler dahil tüm kademelerde yasaklandı

Milli Eğitim Bakanı Tekin son dakika duyurdu! Öğretmenler dahil tüm kademelerde yasaklandı