ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi öğrencilere ücretsiz saç kesimi hizmeti sunuyor!

Yenimahalle Belediyesi öğrencilere ücretsiz saç kesimi hizmeti sunuyor!

Yenimahalle Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçede yaşayan öğrencilere yönelik ücretsiz saç kesimi hizmeti sunuyor.
yazar
Haber Merkezi
Yenimahalle Belediyesi öğrencilere ücretsiz saç kesimi hizmeti sunuyor!

Yenimahalle Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi öncesi ilçede yaşayan 7-14 yaş arası öğrencilere yönelik ücretsiz saç kesimi hizmeti sunuyor. Öğrenciler, bu hizmetten faydalanmak için Karşıyaka Kültür Merkezi ve Kaletepe Kültür Merkezi'nde randevu alabilirler. Ayrıca, detaylı bilgi almak için Karşıyaka Kültür Merkezi’ne ve Kaletepe Kültür Merkezi’ne telefonlardan ulaşabilirler.

040920211332231835242.webp

Öğrencilerin Eğitim Öncesi Hazırlıkları

Her yıl eğitim öğretim dönemi öncesinde öğrencilerin okula hazırlıkları büyük bir önem taşıyor. Bu hazırlıklar arasında saç bakımı da, disiplin ve kurallara uyma açısından yer alıyor. Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki öğrencilerin bu önemli döneme hazırlıklarını kolaylaştırmak amacıyla ücretsiz saç kesimi hizmetini sunuyor.

f5p2offwiaajrxb.jpg

Randevu ve İletişim Bilgileri

Ücretsiz saç kesimi hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler, Karşıyaka Kültür Merkezi’ne (0312)335 94 93 ve Kaletepe Kültür Merkezi’ne (0312)334 32 54 numaralı telefonlardan randevu alabilirler. Bu hizmet, öğrencilerin daha bakımlı ve özgüvenli bir şekilde okula başlamalarına yardımcı olmayı hedefliyor.

Yenimahalle Belediyesi, ilçedeki genç nüfusu desteklemeye devam ederek eğitim hayatlarını kolaylaştırmak için bu ve çeşitli hizmetler ve etkinlikler sunmaya devam ediyor. Belediyenin sunduğu bu tür inisiyatifler, yerel yönetimlerin toplumun yaşam kalitesini artırmak ve vatandaşlarına yardımcı olmak amacıyla sunduğu hizmetlerin sadece bir örneğidir.

image-3.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ASKİ'den su fiyatındaki artış iddiaları hakkında açıklama geldi!

ASKİ'den su fiyatındaki artış iddiaları hakkında açıklama geldi!