ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor!

Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor!

Ankara'nın ilçe belediyelerinin sunduğu iş imkanları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından hizmete alınan Kariyer Merkezi de iş arayan vatandaşlar için köprü görevi görmeye devam ediyor. Bu çerçevede Kariyer Merkezi ile nasıl iletişime geçileceğini merak edenler için detayları derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezi ile iş arayanlara çare olmaya devam ediyor!

Ülkemizde işsizlikle mücadele devam ederken bir yandan da yeni bir işe ihtiyaç duyan vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Özellikle genç işsizlikle mücadele devam ederken burada belediyeler de etkin rol oynuyor. Ankara'daki ilçe belediyelerinin işsizlik mücadele kapsamındaki çalışmaları merak edilirken Yenimahalle Belediyesi de hizmete açtığı Kariyer Merkezi ile iş arayan vatandaşlar için köprü görevini üstleniyor. 

‘’Sosyal Belediyecilik Anlayışına Sahip Mutlu Bir İlçe'' sloganıyla hareket eden Yenimahalle Belediyesi, istihdama katkı sağlamak üzere Kariyer Merkezi ile çalışmalarına devam ediyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından istihdama katkı sağlamak için hizmete sunulan Kariyer Merkezi ile iş arayan vatandaşlarla çalışma arkadaşı arayan sektörün öncü firmaları bir araya geliyor. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN İSTİHDAMA TAM DESTEK

Kariyer Merkezine farklı meslek dallarından vatandaşlar başvuru yapabilirken uygun pozisyona uygun elemanı yönlendiren uzman ekipler, kariyer planlaması da yaparak vatandaşların mesleklerinde süreklilik sağlıyor. Yenimahalle Belediyesi ve İŞKUR arasında yapılan protokol kapsamında, gençlere; ‘İş Arama Becerileri, İş ve Meslek Danışmanlığı’ hizmeti sunarak çalışma hayatlarına hazırlanmaları için danışmanlık hizmeti sunuluyor.    

Belediyeden alanında uzman ekip, İŞKUR internet portalı üzerinden;   

İş arayan kaydı ve güncellenmesi,

İş başvurusu ve takibi,

İşsizlik sigortası başvuru kaydı ve talep dilekçesi ile ödeme planı sorgulaması  

Özel sektör işvereninin işgücü talebinin alınması ve sonuçlandırılması, 

İşlemlerini çözüme ulaştırıyor.   

Ayrıca Yenimahalle Belediyesi internet sitesi üzerinden de bir başvuru formuna yer verdi. Başvuru merkezlerine gitmeden online olarak da başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Bu çerçevede Yenimahalle Belediyesi Kariyer Merkezini ziyaret ederek iş aramaya devam edebilir, alanındaki uzman ekibin de yönlendirmeleri ile işverenlerle bir araya gelebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Uraloğlu duyurdu! İstanbul - Ankara arasına yeni otoyol yapılacak

Bakan Uraloğlu duyurdu! İstanbul - Ankara arasına yeni otoyol yapılacak