ANASAYFA Yenimahalle Yenimahalle Belediyesinden Solistler Geçidi konserine davet!

Yenimahalle Belediyesinden Solistler Geçidi konserine davet!

Yenimahalle Belediyesinin etkinliklere vatandaşın yoğun ilgisi devam ediyor. Belediyenin düzenlediği konser programları ilçe halkı ile bir araya gelmeye devam ederken sanat ve kültürel etkinlikler de hız kesmeden sürdürülüyor. Yenimahalle Belediyesi yeni bir konser programını duyururken vatandaşları da bu konsere davet etmeyi ihmal etmedi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yenimahalle Belediyesinden Solistler Geçidi konserine davet!

Kültürel faaliyetlere ağırlık veren ve sosyal belediyecilik anlayışı ile projelerini sürdüren Yenimahalle Belediyesi birbirinden farklı etkinlikleri ilkçe halkına sunuyor. Hem Ankaralıların hem de Yenimahallelilerin sosyalleşmesi ve kültürel hayatlarına katkı sağlamak üzere çalışmalarını sürdüren Yenimahalle Belediyesi, ‘’Sosyal Belediyecilik Anlayışına Sahip Mutlu Bir İlçe'' anlayışı ile çalışmalarını hizmet ve insan odaklı olarak devam ettiriyor.

Yenimahalle Belediyesi etkinlik takvimini resmi internet sitesi üzerinde yer alan ‘Etkinlikler’ bölümünde duyurmaya devam ederken ilçe halkı için çeşitli programlar düzenlerken, hazırladığı konser programları ile adından söz ettirmeyi sürdürüyor. 

YENİMAHLLE BELEDİYESİ YENİ KONSER PROGRAMINI AÇIKLADI

2023 yılında imza attığı konser programları ile 7'den 70'e her vatandaşın gönlünü kazanan Yenimahalle Belediyesi bu konserlere 2024 yılında da hız kesmeden devam ediyor. 

Yenimahalle Belediyesinin resmi internet sitesi üzerinde yer alan etkinlikler sayfasında paylaşılan bilgilere göre 7 Ocak Pazar günü saat 19:30'da ‘Solistler Geçidi’ adıyla bir konser programı düzenlenecek. Söz konusu konser programı ücretsiz olurken belediyeden de ‘’Tüm halkımız davetlidir'' ifadeleri ile bir davet geldi. ‘Solistler Geçidi’ adlı konser programı ise 7 Aralık Pazar günü Yıldız Kenter Salonu'nda gerçekleşecek. 

YENİMAHALLE BELEDİYESİ YILDIZ KENTER SALONU NEREDE?

Konser programına katılmayı düşünen vatandaşlar konser salonu adresini sorgularken detaylar Haberankara.com adresinde yer aldı. Buna göre;

 Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi - Yıldız Kenter Tiyatro Salonu;

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, No:50, 06200 YENİMAHALLE / Ankara  

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Beklenen oldu! Ankara'nın ilk karı yağdı

Beklenen oldu! Ankara'nın ilk karı yağdı