ANASAYFA Akyurt Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi

Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi

Akyurt Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapmış oldukları paylaşımla Akyurtlu vatandaşlara 2 yeni bilgilendirme iletildi.
yazar
Haber Merkezi
Ankara Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarını devam ettiriyor! Akyurtlulara hem ilaçlama hizmeti hem kamelya sürprizi

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşlar için çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Akyurt Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapmış oldukları paylaşımla Akyurtlu vatandaşlara 2 yeni bilgilendirme iletildi.

Akyurt'un çok daha güzel bir semt olması için çalışmalarını sürdürmeye devam eden Akyurt Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapmış oldukları paylaşım dikkat çekerken hem ilaçlama hem de kamelya bilgisi verildi.

AKYURT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYOR!

Twitter hesabı üzerinden Akyurtluları yakından ilgilendiren tüm gelişmeleri paylaşmaya devam eden Akyurt Belediyesi yaz çalışmalarının sürdürüldüğünden bahsetti. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte en büyük problemlerden birisi de sineklenme ve böceklenme olurken Akyurt Belediyesi Twitter üzerinden yapmış olduğu bilgilendirme paylaşımında ''Sinek ve haşere ilaçlama aracımız bugün Kızık’ta ilaçlama çalışması yaptı.'' ifadelerini kullandı.

screenshot-29.png

Akyurt Belediyesi tarafından verilen bir diğer müjde ise kamelyalar oldu. Vatandaşların bunaltıcı yaz aylarında parklarda daha çok zaman geçirmesi nedeniyle Akyurt Belediyesi harekete geçerken Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Akyurt Belediyesi ''Kamelyaların metal kısımları kaynakhaneden boyahaneye, oradan da parklarımıza geliyor. Üretim devam ediyor.'' ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

screenshot-30.png

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor!