Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Balık Ekmek Şenliği'ne katıldı

1 Eylül'de avlanma yasağının sona ermesi ile birlikte balıkçılar sezonu açtı. Balık sezonunun açılması ile birlikte Ankara'da satışlar başlarken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, esnafla Balık Ekmek Şenliği'nde bir araya geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Balık Ekmek Şenliği'ne katıldı

Balıkçılar 1 Eylül tarihinde 'Vira Bismillah' dedi. Denizlerde avlanma yasağının 1 Eylül 2023 tarihinde sona ermesi ile birlikte balıkçılar da denizlere açıldı. Denize kıyısı bulunmayan Ankara'da vatandaşlar balık halinden taze balık almayı tercih ederken balık sezonunun açılması Ankara'da da bir şenlikle kutlandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş 2023 - 2024 balık sezonu açılışından dolayı Ankara Toptancı Balık Hali’nde düzenlenen ‘Balık Ekmek Şenliği’ne katılarak esnafla bir araya geldi.

ABB BAŞKANI YAVAŞ, TOPTANCI HALİNDEKİ ESNAFLA BİR ARAYA GELDİ

2023 - 2024 balık sezonu açılışı kapsamında Ankara Toptancı Halinde “Balık Ekmek Şenliği” düzenlendi. Toptancı Hali'nde düzenlenen şenliğe katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, balıkçı esnafının yoğun ilgisiyle karşılaştı. ''Hepinize kolaylıklar diliyorum'' diyen ABB Başkanı Yavaş, balıkçı esnafının alkışlarıyla karşılandı.

beh-2296.jpg

Ankara Manavlar, Balıkçılar ve Akvaryumcular Esnaf Odası Başkanı Atilla Süslü de “Güzel bir hal yaptınız. Teşekkür ediyoruz. Ev konforunda bir yer. Çok değerli bir yer oldu bizim için. Hoş geldiniz sefa geldiniz” şeklinde konuştu.

beh-2099.jpg

''İNŞALLAH SEZON HAYIRLI UĞURLU OLSUN''

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, balıkçı halinde yapılan şenlikte bir değerlendirmede bulundu. ABB Başkanı Yavaş, “İnşallah sezon hayırlı uğurlu olsun. Bereketli olsun. Bol kazançlı olsun, kazasız belasız olsun.

beh-2245.jpg

Hepinize hayırlı işler diliyorum çok teşekkür ederim. Hepinize afiyet olsun. Bütün Türkiye’ye yayıldı ‘balığın tazesi Ankara’da yenir’ diye... Hayırlı işler” ifadelerine yer verdi.

beh-2102.jpg

Şenlikte bol bol balık yenilirken ortaya iştah kabartan görüntüler çıktı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER