Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Elmadağ'da sanayiciler ve halkla bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, saha çalışmalarına devam ediyor. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla ilçe ilçe düzenlenen İş İnsanları İstişare Toplantılarına katılmaya devam eden Başkan Yavaş, bu kez Elmadağ'a gitti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, Elmadağ'da sanayiciler ve halkla bir araya geldi

Ankara'da sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyecilik çalışmaları devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de ortak akıl ve katılımcı belediyecilik anlayışını sürdürürken ABB Başkanı Mansur Yavaş da saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çeşitli toplantılara katılmaya devam eden ABB Başkanı Yavaş, son olarak Elmadağ ilçesinde Ankara Sanayi Odası (ASO) ve Hasanoğlan Elmadağ Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (HASSİAD) ortaklaşa düzenlediği ‘Hasanoğlan Elmadağ İş İnsanları İstişare Toplantısı’na katılarak sanayicilerin sorun ve taleplerini dinledi.

Hasanoğlan Elmadağ İş İnsanları İstişare Toplantısı’na Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, Elmadağ Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Ankara Sanayi Odası Başkanı Seyit Ardıç, HASSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kara, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve bölgedeki sanayiciler katıldı.

“ÜLKEMİZİN ZENGİNLEŞMESİNE GÜÇ SAĞLIYORSUNUZ”

ABB Başkanı Yavaş, katıldığı istişare toplantısında önemli bir değerlendirmede bulundu. ABB Başkanı Yavaş, “Bir kuruş israf etmeden ve hayali projelere para yatırmadan, öncelikli olarak insan sağlığını, insanların ihtiyaçlarını su gibi problemlerini çözmeden hiçbir projeye girme niyetimiz yok. Yanınızda, arkanızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum. Hem Ankara’mızı hem ülkemizi ileri devletler seviyesine hep beraber çıkaracağız” ifadelerine yer verdi.

beh-0285.jpg

Toplantıya katılan sanayicilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve dile getirilen sorunları tek tek not alarak ilgili daire başkanlıklarına yönlendiren ABB Başkanı Yavaş, 4,5 yıldır organize sanayilerle Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin protokol yaptığını belirtti. Her sene yeniledikleri protokolle tüm asfaltı yaptıklarını belirten ABB Başkanı Yavaş, ''Başka yapılacak işlerini de yaptık.

beh-0807.jpg

Bunu yapmamızın en büyük sebebi; sizler ekmek veriyorsunuz insanlara, istihdam sağlıyorsunuz. Siz ne kadar çok üretirseniz o kadar çok elemana ihtiyacınız oluyor. İnsanların karnını doyuruyorsunuz. Ekonomimize güç sağlıyorsunuz. Ülkemizin zenginleşmesine güç sağlıyorsunuz. Sizlerin ödediği vergilerden Ankara Büyükşehir Belediyesi ve belediyelerimiz pay alıyor. Değer üreten insanlara sonsuz şükranlarımız var ve destek olmaya bu nedenlerle devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

beh-1222.jpg

“İSTİHDAM YÖNÜNDE BİZ ANKARA’DA ÇOK BÜYÜK BAŞARI SAĞLADIK. ”

İtfaiyeden ulaşım sorununa, su probleminden istihdama kadar bölgede yapılan tüm çalışmalar hakkında da tek tek bilgi veren ABB Başkanı Yavaş, “Tarımı destekliyoruz. İstihdam yönünde biz Ankara’da çok büyük başarı sağladık. Sanayicilerle iş arayanları buluşturduk. Yanınızda, arkanızda olduğumuzun bilinmesini istiyorum.” dedi.

beh-0661.jpg

Öte yandan ASO Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın üreten ve katma değer yaratan sanayicilerin her zaman yanında olduğunun altını çizerek teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER