ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için çeşitli projelere imza atıyor. Bu kapsamda çocuklar için Erken Öğrenme Çocuk Festivali düzenleyeceğini açıklayan belediyeden açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Erken Öğrenme Çocuk Festivali başlıyor - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından her yaş grubuna hitap eden çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. ABB, birbirinden farklı etkinlikleri başkent halkı ile buluştururken kentte bir ilke imza atacaklarını açıkladı.

ABB, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nün ilk kez Erken Öğrenme Çocuk Festivali düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programa dair detaylar da ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu.

ABB'DEN ÇOCUKLARA ÖZEL FESTİVAL

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan Erken Öğrenme Çocuk Festivali’nin 28 Temmuz 2023 Cuma günü Gazipark'ta saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında düzenleneceği açıklandı.

abb.jpeg

ABB tarafından konuyla ilgili verilen bilgilerde ise ''Erken Öğrenme Festivali ile 1.5 yıl önce Unicef işbirliği ile oluşturulan ve erken çocukluk eğitimi alan Çocuk Oyun Odalarımıza kayıtlı dezavantajlı çocuklarımızın hem eğitici atölyelerde çalışmalar yapması hem de sahne gösterileri ile eğlenceli vakit geçirmelerine imkan sağlanacaktır.'' denildi.

Ankaralılar burada! TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

3 - 8 YAŞ ARASI ÇOCUKLARA HİTAP EDECEK

Erken Öğrenme Çocuk Festivali’nin 3 ile 8 yaş arasındaki çocuklara yönelik olduğu açıklanırken ''Erken Çocukluk Eğitimi verdiğimiz Çocuk Oyun Odaları sınıflarımıza kayıtlı çocukların ve ailelerinin geleceği 250 çocuk ve ailesi için bir festival planlanmaktadır. Festival atölye çalışmaları ve gösterilerden oluşmaktadır. Festivalde çocuklar atölyelerde çalışmalar yaparken, sahne gösterileri ile keyifli vakit geçirmeleri sağlanabilmesi için bubble show, sihirbaz, palyaço, balon katlamacı, çocuk dans gösterileri olacaktır.'' ifadelerine yer verildi.

Söz konusu Erken Öğrenme Çocuk Festivali, 28 Temmuz tarihinde çocuklarla bir araya getirilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji uzmanları felaketi duyurdu! 400 bin yıllık rekor o tarihte kırılacak sıcaklıklar 50 dereceyi görecek

Meteoroloji uzmanları felaketi duyurdu! 400 bin yıllık rekor o tarihte kırılacak sıcaklıklar 50 dereceyi görecek