ANASAYFA Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sokakta yaşayan canlar için yeni bir yaşam alanı inşa ediyor. Belediyenin çalışmaları devam ederken 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projeye dair detaylar da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak projesine devam ediyor! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki projelerine her geçen gün bir yenisini ekliyor. ABB tarafından imza atılan projelere yenileri eklenmeye devam ederken son olarak sokak hayvanları için yeni bir yaşam alanı oluşturacak olan ‘Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yapılan çalışmalara ilişkin güncel bilgiler paylaşıldı.

ABB'nin projeleri hız kesmeden devam ederken Sağlık İşleri ile Fen İşleri Daire Başkanlıkları iş Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin inşaat çalışmaları hızla ilerliyor. 93 bin metrekare alan üzerine inşa edilen merkez, 6 bin sokak hayvanına ev sahipliği yapacak.

ekran-goruntusu-2023-07-22-134126.png

Projeye dair yapılan çalışmalara ilişkin son bilgiler de ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

‘‘6 BİN CAN DOSTUMUZA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ’’

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 93 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili son durumu sosyal medya hesaplarından paylaşan ABB Başkanı Mansur Yavaş, ‘‘Burası Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi. 93 bin m² alan üzerine inşa edilen merkezimizde 6 bin can dostumuza ev sahipliği yapacağız. Avrupa Birliği standartlarında olan merkezimizin %95'ini tamamladık, çok yakında açıyoruz’’ bilgilerine yer verdi.

ekran-goruntusu-2023-07-22-134131.png

Sahipsiz sokak hayvanlarına Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygun daha konforlu ve modern bir yaşam alanı sunmak amacıyla yapımına başlanan merkezde; öncelikli olarak engelli, yaşlı, yaralı, ortopedik ve travmatik problemleri olan sokak hayvanları rehabilite edileceği bildirildi.

Ankaralılar burada! TIKLA SENDE INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

YÜZDE 95 ORANINDA TAMAMLANDI

Karataş Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin yüzde 95 oranında tamamlandığı bildirilirken tesiste; bakım ve tedavilerin daha modern koşullarda gerçekleştirileceği hayvan hastanesi, preoperatif ve postoperatif alanlar, yoğun bakım ünitesi, uyuz tedavi birimi ve anne yavru ünitesi, kulübe montajları, gölgelik ve peyzaj düzenleme çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede?

İslam Memiş'in kuyumcu dükkanı nerede?