ANASAYFA Ankara Ankaralılar dikkat! Ankara'da ücretsiz İkilem konserini kaçırmayın

Ankaralılar dikkat! Ankara'da ücretsiz İkilem konserini kaçırmayın

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte başlattığı yaz konserlerine devam ediyor. Yeni haftaya ait program belediye tarafından paylaşılırken İkilem gurubunun konser vereceği açıklandı. İkilem konserine ilişkin detaylar da merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralılar dikkat! Ankara'da ücretsiz İkilem konserini kaçırmayın

Ankaralılar dikkat! Ankara'da ücretsiz İkilem konserini kaçırmayın - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkan Mansur Yavaş'ın sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak pek çok yeni etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine bu yıl da devam ederken haftanın konser programı belli oldu.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının açılışı şarkıcı Merve Özbey ile yapılırken KÖFN konseri ile devam etmişti. Yaz konserleri programının bu hafta İkilem ile süreceği bildirilirken İkilem konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''İkilem konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı.

22 TEMMUZ ANKARA'DA İKİLEM RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada kentte 22 Temmuz Cumartesi günü saat 20.30'da İkilem konseri düzenleneceği kaydedildi. Gazi Park'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

GAZİ PARK NEREDE?

İkilem konserinin düzenleneceği Gazi Park'ın adresi Bahçekapı, Çiftlik Caddesi, 06797 Etimesgut/Ankara olarak belirtilirken Ankara Yaz Konserlerinde ilerleyen takvim de haftalık olarak paylaşılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pazar günü Ankara'da herkes oraya gidecek! Ucuz serpme kahvaltı aileleri bekliyor

Pazar günü Ankara'da herkes oraya gidecek! Ucuz serpme kahvaltı aileleri bekliyor