ANASAYFA Ankara Göksel Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Göksel Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Lozan Barış Antlaşması'nın 100. yılında bir konser düzenleyeceğini duyurdu. Söz konusu programda Göksel'in Ankaralılarla buluşacağı açıklanırken konserin tarihi merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Göksel Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Göksel Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Başkan Mansur Yavaş'ın önderliğinde pek çok yeni proje ve etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Lozan Barış Antlaşması'nın yıl dönümüne özel konser düzenleyeceğini açıkladı.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan resmi açıklama kapsamında Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'nde Göksel'in konser vereceği bildirildi. Ankara'daki konser takvimine göre Göksel konseri ile devam edecek olan ABB'nin açıklamalarının ardından Ankaralılar da ''Göksel konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE GÖKSEL RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 24 Temmuz Pazartesi günü saat 20.30'da Göksel konseri düzenleneceği kaydedildi. Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk da davet edildi.

GENÇLİK PARKI NEREDE?

Doğanbey Mahallesi, Atatürk Blv No:50, 06050 Altındağ/Ankara

Öte yandan Ankara Yaz Konserleri de hız kesmeden devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesi, ücretsiz kültür gezileri düzenlemeye hazırlanıyor

Sincan Belediyesi, ücretsiz kültür gezileri düzenlemeye hazırlanıyor