Pursaklar Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri Müdürlüğü'nü yeri yerlerine taşıdı Pursaklar Belediyesi iki müdürlüğünü yeri yerine taşıdı Geçmiş yıllarda insanların ihtiyaçlarını gidermek için hizmete açılan bazı devlet binaları, yapılaşmanın artmasından dolayı zamanla yerleşim yerleri içerisinde kaldı. İşinden dolayı insanlardan uzak kalması daha sağlıklı olan bazı yerler için ise farklı yerlere taşıma seçeneği uygulanıyor.
Gazi Üniversitesi İŞKUR Gençlik Programı kura çekimi bugün yapılacak Gazi Üniversitesi İŞKUR Gençlik Programı kura çekimi bugün yapılacak Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı açıklama ile üniversite öğrencileri için İŞKUR Gençlik Programı’nın ayrıntıları duyurulmuştu. Gazi Üniversitesi yaptığı açıklamasında kura çekiminin bugün yapılacağını açıkladı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: İyi bir belediye başkanı çalışana hakkını verendir Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar: İyi bir belediye başkanı çalışana hakkını verendir Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar şehir genelinde iş ve siyaset dünyasından isimlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Yapılan görüşmelerde karşılıklı fikir alışverişleri yapılırken hizmet etmenin önemine vurgu yapılıyor.
ABB Başkanı Yavaş'tan yangın uyarısı: "Doğru bilgi, panikten güçlüdür" ABB Başkanı Yavaş'tan yangın uyarısı: "Doğru bilgi, panikten güçlüdür" Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş son dönemde ülkemizde sıklıkla duyulan yangın olayları ile ilgili bir bilgilendirme paylaşımında bulundu. Başkan Yavaş yayınladığı bilgilendirmede yangın anında ne yapacağını bilerek hareket etmenin önemine dikkat çekti.
Bakanlıktan ASKİ’ye 5 milyon 130 bin TL para cezası Bakanlıktan ASKİ’ye 5 milyon 130 bin TL para cezası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ASKİ’ye 5 milyon TL’den fazla para cezası kesti. Bakanlığın, Tuz Gölü’ne ileri biyolojik arıtmaya tabi tutulmayan atık su deşarj edilmesi ve lisanssız katı atıkların depolanması gerekçesi ile çevre cezası kesildiği belirtildi.
Ankaralıların sabah çilesi: Bu iki mesafe arasında sadece dolmuşla gidiliyor Ankaralıların sabah çilesi: Bu iki mesafe arasında sadece dolmuşla gidiliyor Ankara'da yaşayan insanlar gitmek istediği yere bir çok farklı ulaşım aracı vasıtasıyla ulaşabiliyor. Sincan ve Etimesgut'ta yaşayıp Ostim - Batıkent istikametine gidenler ise her sabah ulaşım sıkıntısı çekiyor.
Çubuk Karagöl'de kartpostallık manzara Çubuk Karagöl'de kartpostallık manzara Çubuk Karagöl'de kartpostallık manzara ortaya çıktı. Vatandaşlar manzaranın yanı sıra kar topu ile karın tadını çıkardı.
Ankara’da 25 yaş üstü kamu personeli alınacak: KPSS şartı yok Ankara’da 25 yaş üstü kamu personeli alınacak: KPSS şartı yok Ankara’da kamu kurumunda iş arayanlar için Anfa Altınpark yeni bir personel alımı yayımladı. 2 açı kadro için yapılacak olan alımda başvuruların sadece bugün alınacağı belirtildi. Öte yandan yapılacak alımda deneyim şartı aranmayacak.
Altındağ'da yangın: Yaşlı kadın hayatını kaybetti Altındağ'da yangın: Yaşlı kadın hayatını kaybetti Altındağ ilçesinde bir gecekonduda yangın çıktı. Olayda yaşlı bir kadın hayatını kaybetti.
Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Elimizden gelenin fazlasını yapacağız Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu: Elimizden gelenin fazlasını yapacağız Bir süredir Kahramankazan'ın mahallelerine yönelik ziyaretlerde bulunan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun son durağı Kınıklı mahallesi oldu. Kınıklı'nın problemleri ile ilgilenen Başkan Çırpanoğlu ilçenin geneli için hizmete devam etme vurgusu yaptı.
Trafik kilitti: Ankara-Konya yolu üzerine 7 yeni kavşak geliyor! Trafik kilitti: Ankara-Konya yolu üzerine 7 yeni kavşak geliyor! Başkent Ankara'da son dönemde en çok trafik yoğunluğu yaşanan bölgeler arasında yer alan Ankara - Konya yolu üzerinde 7 yeni kavşak yapılacağı açıklandı. Karayolları Genel Müdürlüğü ihale duyurusunu yayımladı.
19 Şubat kar tatili olan iller! Kar yağışı bugün okullar tatil mi son dakika? 19 Şubat kar tatili olan iller! Kar yağışı bugün okullar tatil mi son dakika? Altay kar fırtınası Türkiye'ye giriş yaparken pek çok ilde üst düzey tedbir alınmıştı. 19 Şubat 2025 Çarşamba bugün kar tatili olan iller belli oldu.