ANASAYFA Çankaya Ankara Çankaya'da Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü kutlanacak! Program takvimi belli oldu

Ankara Çankaya'da Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü kutlanacak! Program takvimi belli oldu

Çankaya ilçe belediyesi çeşitli etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Çankaya Belediyesi, hizmetlerine devam ederken Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü'ne özel program düzenleyeceğini bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Çankaya'da Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü kutlanacak! Program takvimi belli oldu

Ankara Çankaya'da Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yıl Dönümü kutlanacak! Program takvimi belli oldu - Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Ankara'nın Çankaya ilçesinde hizmetlerini sürdüren Çankaya Belediyesi birbirinden yeni etkinliklere imza atarak ilçeye olan katkılarına devam ediyor. Yeni bir program takvimine yer verdiğini açıklayan Çankaya Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

ÇANKAYA BELEDİYESİ'NDEN LOZAN BARIŞ ANTLAŞMASI'NA ÖZEL PROGRAM

Çankaya Belediyesi, Lozan Barış Antlaşması'nın 100'ncü yıl dönümüne özel olarak bir program düzenleyeceğini açıkladı. ''100 yıllık Türkiye Cumhuriyeti'nin tapusu'' adıyla düzenlenecek programın detayları da duyuruldu. Çankaya Belediyesi programa dair detayları resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyururken ''İnönü Vakfı ve Sevda Cenap And Vakfı ile ortaklaşa düzenlediğimiz Lozan Barış Antlaşması 100. Yıl Kutlama Programımız; 24 Temmuz Pazartesi, saat 20.30 - 22.00 arası İsmet İnönü Parkı'nda gerçekleşecek. Tüm halkımız davetlidir.'' ifadelerine yer verdi.

İnönü Vakfı ve Sevda Cenap And Vakfı ile Çankaya Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Lozan Barış Antlaşması 100. Yıl Kutlama programında Lozan Konferansı animasyon film gösterimi de yapacak. Söz konusu programın adresi ise Çankaya Belediyesi İsmet İnönü Parkı Birlik Mahallesi 365 AVM yanı olarak açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mesajlaşanlar dikkat!  Yeni emojiler yolda!

Mesajlaşanlar dikkat! Yeni emojiler yolda!