ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan'da park halindeki araç yangını kontrol altına alındı!

Kahramankazan'da park halindeki araç yangını kontrol altına alındı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'nde park halindeki bir ticari araçta meydana gelen yangın, çevredeki vatandaşları korkuttu. Olay, sabah saatlerinde meydana geldi.
yazar
Haber Merkezi
Kahramankazan'da park halindeki araç yangını kontrol altına alındı!

Araç sahibi Şafak Atlı, güne işe gitmek için aracına binerek başladı. Ancak aracını çalıştırmak istediğinde bir sorunla karşılaştı. Marşa bastığı halde aracın çalışmadığını fark eden Atlı, birkaç denemenin ardından şaşırtıcı bir şekilde aracının yandığını söyledi. Atlı, marş dinamosunun yangına neden olabileceğini düşündü.

ankara-tasarim-75.jpg

"EKMEK TEKNEM YANDI"

Yangın anını anlatan Atlı, "Sabah arabaya bindim ve çalıştırmaya çalıştım birkaç sefer marş almadı ve ben tekrar marşa bastım. Daha sonrasında araç bir anda yanmaya başladı. Etrafımda bulunan araçlardan yangın tüpü bulmaya çalıştım ama çok geciktim. Ben bulana kadar araç yandı. Allah'tan araç boştu. Ekmek teknem yandı" dedi.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Araç boş olduğu için yangın çevredeki diğer araçlara sıçramadan kontrol altına alındı.

aw036282-02.jpg

YANGININ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yangının meydana geldiği sırada çevrede bulunan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde daha büyük bir felaketin önlendiğini belirtti. Polis ekipleri, yangının tam olarak nasıl başladığını ve neden çıktığını araştırmak için inceleme başlattı. Yangının aracın marş dinamosundan kaynaklandığı şüphesi üzerinde duruluyor. Araştırmaların sonucunda yangının nedeni kesinlik kazanacak.

Kahramankazan'da yaşanan bu olay, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti ve benzer durumların önüne geçilmesi için araç bakımlarının düzenli olarak yapılması gerekliliğini bir kez daha hatırlattı. Araç sahipleri, araçlarının düzenli bakımını yaptırarak benzer talihsiz olayların yaşanmasını önleyebilirler.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden istihdama destek! Giyim üretimi sektöründe eğitimler başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden istihdama destek! Giyim üretimi sektöründe eğitimler başlıyor