ANASAYFA Kültür-sanat 1 Ekim Başkent Kültür Yolu Festivali'nde hangi sanatçı, saat kaçta konser verecek?

1 Ekim Başkent Kültür Yolu Festivali'nde hangi sanatçı, saat kaçta konser verecek?

Türkiye'de kültür sanat faaliyetlerine olan ilgi devam ediyor. Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin start vermesi ve Ankara programının başlaması ile birlikte günlük konser programları da takip ediliyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
1 Ekim Başkent Kültür Yolu Festivali'nde hangi sanatçı, saat kaçta konser verecek?

Türkiye'de kültür sanat faaliyetlerine büyük bir önem veriliyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından her yıl belli bir şehirlerde yapılan Türkiye Kültür Yolu Festivali'nin bu yıl Nevşehir’de başlaması ile birlikte yeni durağı olan Ankara'ya da geldi. 16 Eylül tarihinden bu yana Ankara'da ziyaretçilerini ağırlayan Başkent Kültür Yolu Festivali'nde sergi, konser, söyleşi ve atölyelerin yanı sıra çeşitli konserlere de imza atılıyor.

Festivalde ücretsiz etkinlikler sanatseverlerle buluşturulmaya devam ederken 2023 yılında Nevşehir, Trabzon, Erzurum, Çanakkale, Gaziantep, Ankara, Konya, Diyarbakır, İstanbul, İzmir ve Antalya olmak üzere toplam 11 şehirde düzenlenecek olan Türkiye Kültür Yolu Festivali, Ankara'daki programına 1 Ekim Pazar günü son verecek. Bu çerçevede festivalin son gününde hangi sanatçının konser vereceği merak konusu oldu.

BAŞKENT KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE MERVE ÖZBEY RÜZGARI ESECEK

Başkent Kültür Yolu Festivali'nin kapanış günü olan 1 Ekim Pazar günü Merve Özbey hayranları ile buluşacak.

baskent-kultur-yolu-festivali-ekim.jpeg

Saat 21.00'da Başkent Millet Bahçesinde yapılacak olan Merve Özbey Konseri ücretsiz olacak. Tüm Ankaralıların katılım sağlayabileceği konserde Merve Özbey, kulakların pasını silecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer'in kızının düğününe nikah şahidi olarak katıldı

Kılıçdaroğlu, Tunç Soyer'in kızının düğününe nikah şahidi olarak katıldı