ANASAYFA Kültür-sanat ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek!

ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin konser etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez Öğretmen Günü kapsamında konser programını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser düzenleyecek!

Öğretmenler Günü için geri sayım başladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün öğretmenlere armağan ettiği Öğretmenler Günü heyecanla bekleniyor. Öğretmenlerinin bu özel günlerini kutlayarak onlara hediye vermek isteyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de önemli bir jeste imza atmaya hazırlanıyor.

Sosyal bir belediyecilik anlayışı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi, birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ederken 24 Kasım tarihine özel resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuru yayımladı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRETMENLER İÇİN KONSER PROGRAMI

ABB, müzik sesinin dinmemesi için bir programa daha yer verirken birbirinden farklı konser programlarını vatandaşlarla bir araya getirmeye devam ederken bu kez öğretmenler için bir duyuru yayımladı. 24 Kasım Öğretmenler Günü için duyuru yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ''Tüm Öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.'' ifadeleri ile resmi Twitter (X) hesabı üzerinden duyuruya yer verdi.

konser-24-kasim.jpg

''Öğretmenler Günü’ne özel düzenlediğimiz Nurdan İpek konserine tüm halkımız davetlidir.'' ifadelerine yer veren ABB, 24 Kasım saat 19.30'da Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'nda öğretmenlere konser vereceğin duyurdu. Rezervasyonlu olacağı açıklanan konser programına kayıt için 0312 507 37 67 numaralı telefonun aranması gerektiği bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da yasaklı madde ve göçmen kaçakçılarına darbe! Gözaltılar var

Ankara'da yasaklı madde ve göçmen kaçakçılarına darbe! Gözaltılar var