ANASAYFA Kültür-sanat ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu!

ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, toplumsal meselelere dikkat çekmeye devam ederken bu kez kadına yönelik şiddete karşı Cumhuriyet Kadınları Bando Takımı'na kulak verileceğini açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB kadına yönelik şiddete karşı notaların yükseleceğini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden önemli projelere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Toplumsal konulara karşı kayıtsız kalmayan ABB, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla ilk olarak Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde karikatür sergisi açmıştı.

Karikatür Derneği ve Karikatür Atölyesi iş birliği ile hazırlanan sergi 18 Kasım tarihi ile son bulurken ABB'den yeni bir açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında bir konser etkinliği düzenleneceği kaydedildi.

ABB'DEN KADINA YÖNELİK ŞİDDETE KARŞI KONSER PROGRAMI

Toplumsal konuları es geçmeyen ve kadına yönelik desteklerini esirgemeyen ABB bu kez 26 Kasım tarihinde başlayacak konser programını detaylandırdı. ABB'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter (X) üzerinden yapılan açıklamada ''Cumhuriyetimizin 100. yılında, kadına yönelik şiddete karşı notalar yükseliyor. Cumhuriyet Kadınları Bando Takımı'na kulak veriyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-11-23-091604.png

Söz konusu konser programı ise şöyle duyuruldu;

  • 23 Kasım 15.00 Kuğulu Park
  • 23 Kasım 18.00 Armada Hayat Sokağı
  • 24 Kasım 15.00 Ankamall Açık Otoparkı

abb-konsrer.jpg

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla özel kortej hazırlayacak olan ABB, programı 23 - 24 Kasım tarihleri arasında kadınlarla buluşturacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Sincan'da komşu katliamı! Aynı aileden 5 kişi katledildi

Ankara Sincan'da komşu katliamı! Aynı aileden 5 kişi katledildi