ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay kentte yaz konser programlarına başladı. Konser programı devam ederken bu hafta Derya Bedavacı'nın Ankara'da konser vereceği duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Ankara Yaz Konserleri Derya Bedavacı ile devam edecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) 2022 yılında kentte pek çok ücretsiz konser düzenlemişti. ABB'nin düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip edilirken 2023 yılında konser takvimine Merve Özbey ile start verildi. Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Merve Özbey konserinin ardından ağustos ayında yeni haftanın konser programı duyuruldu.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ABB YAZ KONSER TAKVİMİNİ PAYLAŞTI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok başarılı etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine 2023 yılında da devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yaz Konserleri programının açılışının şarkıcı Merve Özbey ile yapılırken yeni konser programı açıklandı.

ANKARA'DA DERYA BEDAVACI RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 19 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Derya Bedavacı konseri düzenleneceği kaydedildi. Sincan Harikalar Diyarı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-08-10-143940.png

DERYA BEDAVACI HARİKALAR DİYARI'NDA SAHNE ALACAK

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında ''Derya Bedavacı sevilen şarkılarıyla Başkentlilerle buluşmaya geliyor.'' ifadelerine yer verildi.

HARİKALAR DİYARI NEREDE?

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Harikalar Diyarına 12 adet giriş kapısı mevcuttur. Metro ile Harikalar Diyarında inilerek parka kolayca ulaşım sağlanabilir. Sincan Harikalar Diyarı'nın adresi ise;

Yunus Emre, Harikalar Diyarı, 06933 Sincan Osb/Sincan/Ankara

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı!

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocuklarla piknik yaptı!