ANASAYFA Kültür-sanat Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek

Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki konser takvimine hız verdi. Ağustos ayında bir dizi etkinliğe imza atacak olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Madrigal grubunu gençlerle bir araya getireceğini duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek

Ankaralı gençler bu konsere akın edecek! Madrigal o tarihte Ankara'da ücretsiz konser verecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki konser programlarına hız kesmeden deva ediyor. Ankara'da pek çok ücretli ve ücretsiz etkinlik vatandaşla bir araya getirilirken ABB, birbirinden farklı konser programları ile 7'den 77'ye herkesin gönlünü kazanıyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ABB'DEN MADRİGAL SÜRPRİZİ

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde bir çok sosyal etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları konser programları hakkında bilgilendiriyor. ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yaz Konserleri2ne Madrigal grubun da dahil olduğu öğrenildi.

ANKARA'DA DERYA MADRİGAL RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 12 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Madrigal konseri düzenleneceği kaydedildi. Gençlik Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

MADRİGAL GENÇLİK PARKI'NDA SAHNE ALACAK

ABB'nin resmi sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yapılan açıklama kapsamında ''Başka bi' evrende, en güzel hâlinle... Sevilen müzik grubu MadrigalBand Başkentli müzikseverlerle buluşmaya geliyor.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-08-10-151145-001.png

GENÇLİK PARKI NEREDE?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Gençlik Parkı'na metro ile Ulus durağında inerek kolayca ulaşım sağlanabilir. Gençlik Parkı'nın adresi ise; Doğanbey Mahallesi, 06050 Altındağ/Ankara'dır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Simit 203 TL! Yanlış görmediniz

Simit 203 TL! Yanlış görmediniz