ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ediyor. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken 25 - 26 Ağustos tarihlerine ait takvimi paylaştı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Akşamları Konserleri 25 - 26 Ağustos takvimini paylaştı - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı konserlere imza atmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren ABB, 2023 yılında yaz konserlerine hız kesmeden devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden haftalık bir takvime yer verdi.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

ABB, Ankara'da Yaz Konserleri programını 'Klasik Ankara Yaz Akşamları' programı ile devam edeceğini duyurarak 25 - 26 Ağustos tarihlerine ait program takvimini de yayımladı.

ANKARA YAZ AKŞAMLARI KONSER PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Kentteki etkinliklere hız kesmeden devam eden ABB, 'Klasik Ankara Yaz Akşamları' konseptine devam ederken ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında 'Klasik Ankara Yaz Akşamları' konser programının klasikler konsepti ile 25 Ağustos Cuma ve 26 Ağustos Cumartesi 2023 tarihinde vatandaşlarla bir araya geleceği duyuruldu.

abb.jpeg

Konserler ücretsiz olurken 25 Ağustos Cuma günü saat 20.00'da başlayacak programın Blues Makers konsepti ile Çayyolu'nda bulunan Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda olacağı kaydedildi. 26 Ağustos Cumartesi günü de saat 20.00'da başkentlilerle bulaşacak olan Doruk Band konserlerinin de Akustik Rock Müzik konsepti ile Musa Göçmen Senfoni Orkestrası Konser Salonu'nda yapılacağı aktarıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Özel halk otobüsçülerinden yeni talep! Ücretsiz taşımada ücretin yarısının karşılanmalı

Özel halk otobüsçülerinden yeni talep! Ücretsiz taşımada ücretin yarısının karşılanmalı