ANASAYFA Kültür-sanat Güler Duman Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Güler Duman Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaz konserleri programları devam ediyor. Temmuz ayı ile start verirken konser programının Güler Duman ile devam edeceği açıklandı. Ankaralılar konsere dair detayları merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Güler Duman Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi?

Güler Duman Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, konser ücretli mi? - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok yeni etkinliği Ankaralılara sunan ABB, kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini sürdürerek konser programını haftalık olarak duyuruyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programının açılışı temmuz ayında yapıldı. Ankara Yaz Konserleri Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal ve Derya Bedavacı ile devam ederken Güler Duman'ın bu hafta başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Güler Duman'ın konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Güler Duman konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

BAŞKETTE GÜLER DUMAN RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Güler Duman konseri düzenleneceği kaydedildi. Gölbaşı Mogan Park'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

GÖLBAŞI MOGAN PARK NEREDE?

Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Park, Ankara'nın 25 kilometre güneybatısında, Konya yolu üzerinde yer alan Mogan gölünün kıyısında yer alan bir gezi ve mesire yeridir.

Karşıyaka, 724.Sk., 06830 Gölbaşı/Ankara

ekran-goruntusu-2023-08-23-115530.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli tekvandocular uluslararası çapta, 4 organizasyonda tatamiye çıkacak!

Milli tekvandocular uluslararası çapta, 4 organizasyonda tatamiye çıkacak!