ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğba Yurt rüzgarı esecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğba Yurt rüzgarı esecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz konser programlarına devam ederken takvimi de açıklamaya devam ediyor. Ankara'daki konser etkinlikleri hız kesmeden devam ederken kentte Tuğba Yurt konseri düzenleneceği bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğba Yurt rüzgarı esecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Konserlere binlerce vatandaş akın ederken eylül ayında da bu konserler devam ediyor. Temmuz ayında başlayan konser programı eylül ayında da devam ederken yeni takvimde ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşıldı.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atarken kentte 'Yaz Konserleri' konseptinin de devam ettiği bildirildi. Bu çerçevede Ankaralıların merak ettikleri program da detaylandırıldı. ABB, eylül ayı Yaz Konserlerine ilişkin merak edilen takvimi de resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

ANKARA'DA TUĞBA YURT RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 10 Eylül Pazar günü saat 21.00'da Tuğba Yurt konseri düzenleneceği kaydedildi. Polatlı ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-07-092700.png

Ayrıca Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilerde ''Yaz Konserlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. @tugbayurt’un en sevilen şarkılarıyla sahnede olacağı konserimize davetlisiniz. 10 Eylül Polatlı / Cumhuriyet Meydanı 21.00'' ifadelerine yer verildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediyesi Kültür-Sanat Festivaliyle ilçeyi renklendirdi!

Etimesgut Belediyesi Kültür-Sanat Festivaliyle ilçeyi renklendirdi!