ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz konser programlarına hız kesmeden devam ediyor. Konser programı devam ederken bu hafta Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut'un kentte konser vereceği duyuruldu. Konser programına ait takvim de paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konuk olacak - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip edilirken konser takvimine temmuz ayı itibariyle start verildi. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen konserin ardından eylül ayında yeni haftanın konser programı duyuruldu.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın talimatı ile pek çok başarılı etkinliğe imza atarken kentte 'Yaz Konserleri' konsepti de devam ediyor. Bu çerçevede Ankaralıların merak ettikleri program da vatandaşların gündeminde yer alıyor. ABB, eylül ayı Yaz Konserlerine ilişkin merak edilen takvimi de resmi sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

ANKARA'DA KURTUŞUŞ KUŞ, BURAK BULUT VE SONER SARIKABADAYI RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 8 Eylül Cuma günü saat 20.30'da Kurtuluş Kuş ve Burak Bulut konseri düzenleneceği kaydedildi. Elmadağ ilçesinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-06-135623.png

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bir diğer bilgi doğrultusunda kentte 9 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Soner Sarıkabadayı konseri düzenleneceği kaydedildi. Gazi Parkı'nda gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı ve tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-06-135634.png

Söz konusu konserlere vatandaşın yoğun katılım göstermesi beklenirken eylül ayının ilk haftasında da konser programının devam edeceği öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 3

Eyvah Çocuğum Anaokuluna - Kreşe Başlayacak 3