ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları eylül ayında da devam edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları eylül ayında da devam edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte başlattığı park konser programlarına devam ediyor. Eylül ayına özel takvimi paylaşan belediye, park konserlerine dair detayları sosyal medya hesapları üzerinden Ankaralılara duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları eylül ayında da devam edecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait parklarda konser programları eylül ayında da devam edecek! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. ABB, çeşitli konser programlarını vatandaşlarla buluşturmaya devam ederken kentte yapılacak etkinlikleri resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Ankaralılar ile paylaşıyor.

ABB, vatandaşların sosyal hayatına katkı sağlamaya devam ederken Park Konserleri programıyla da vatandaşların günlerini keyifle geçirmelerini sağlıyor. ABB, konser programları hakkında yeni açıklamalara yer vermeye devam ederken başlattığı Park Konserleri'ne özel program takvimini Eylül 2023 tarihi ile duyurdu.

ABB'NİN PARK KONSERLERİ EYLÜL AYINDA DEVAM EDİYOR

Başkent Ankara'da ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın önderliğinde pek çok etkinliğe imza atılırken Park Konserleri programı ile 5 Eylül tarihinden 28 Eylül tarihine kadar konser vereceğini açıkladı. Parklar belirli gün ve saatlerde düzenlenecek olan konser etkinliklerine dair takvim de şöyle paylaşıldı;

ekran-goruntusu-2023-09-05-142312.png

Park Konserleri parklarda saat 19.00'da başlayacakken ücretsiz olacak. Yenimahalle, Etimesgut, Altındağ, Gölbaşı ve Çankaya ilçelerindeki parklardaki konserlere sizler de belirlenen tarihlerde ücretsiz katılım sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB Açıkladı! EYP patlaması sonucu istihkâm komando şehit oldu

MSB Açıkladı! EYP patlaması sonucu istihkâm komando şehit oldu