ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğçe Kandemir hayranlarıyla buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğçe Kandemir hayranlarıyla buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz konser programlarına eylül ayında da devam ederken takvimi paylaştı. Ankara'daki konser etkinlikleri hız kesmeden devam ederken kentte Tuğçe Kandemir konseri düzenleneceği açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Tuğçe Kandemir hayranlarıyla buluşacak

Ülkemizde belediyeler tarafından sosyal etkinlik programları düzenlenmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği konserler yoğun ilgiyle takip edilirken konserlere vatandaşlar da yoğun ilgi gösteriyor. Temmuz 2023 tarihinde başlayan konser programı eylül ayında sürerken yeni takvimde ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

Sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atarken 'Yaz Konserleri' konseptinin devam takvimini açıkladı.

ANKARA'DA TUĞÇE KANDEMİR RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 16 Eylül Cumartesi günü saat 20.30'da Tuğçe Kandemir konseri düzenleneceği kaydedildi. Yenimahalle ilçesinde bulunan Vedat Dolakay Parkı'nda gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-13-221032.png

ABB'nin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan açıklamada ise '' Yaz Konserleri sahnesi, bu hafta değerli sanatçı Tuğçe Kandemir’e ev sahipliği yapıyor. En sevilen şarkılarını birlikte söylemek için Batıkent’te buluşalım.'' ifadelerine yer verildi.

Yenimahalle ilçesi Batıkent semtinde bulunan Vedat Dolakay Parkı'nda yapılacak konsere bu cumartesi günü sizlerde katılım sağlayabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL Rabia Birsen'i makamında ağırladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL Rabia Birsen'i makamında ağırladı