ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz ay başlattığı yaz konser programlarına devam ediyor. Konser programı devam ederken yeni hafta da Güler Duman'ın Ankara'da konser vereceği duyuruldu. Konser programına ait detaylar da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerine Güler Duman konuk olacak - Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği konserler yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. 2023 yılında konser takvimine Merve Özbey ile start veren ABB, ağustos ayında yeni haftanın konser programı duyuruldu.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

ABB YAZ KONSER TAKVİMİNİ PAYLAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, Başkan Mansur Yavaş'ın liderliğinde pek çok başarılı etkinliğe imza atıyor. Kentteki faaliyetlerine devam eden ABB, geçtiğimiz yıl başlattığı 'Yaz Konserleri' konseptine 2023 yılında da devam ediyor. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında Yaz Konserleri programı Güler Duman ile devam edecek.

ANKARA'DA GÜLER DUMAN RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 26 Ağustos Cumartesi günü saat 20.30'da Güler Duman konseri düzenleneceği kaydedildi. Gölbaşı ilçesi Mogan Park'ta gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-08-20-114534.png

MOGAN PARK NEREDE?

Gölbaşı ilçesinde bulunan Mogan Park, Ankara'nın 25 kilometre güneybatısında, Konya yolu üzerinde yer alan Mogan gölünün kıyısında yer alan bir gezi ve mesire yeridir.

Karşıyaka, 724.Sk., 06830 Gölbaşı/Ankara

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Filenin Sultanları ile dev ekranda buluşuyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Filenin Sultanları ile dev ekranda buluşuyor!