ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda Partisi düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda Partisi düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ederken bu kez Yaza Veda Partisi programı hazırladığını açıkladı. Belediye, Yaza Veda Partisi için bir duyuru yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda Partisi düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda Partisi düzenleyecek! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yaz günlerinde birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren ABB, 2023 yılında yaz konserlerine hız kesmeden devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de çeşitli etkinliklere ait haftalık takvimi duyuruyor.

Ankaralılar burada buluşuyor TIKLA TAKİP ET

ABB, konser takviminin ardından bu kez Yaza Veda Partisi düzenleyeceğini açıklayarak program bilgilerini paylaştı. ABB, Ankara'da Yaza Veda Partisi programını başlayacağını duyurarak takvimini de yayımladı.

ABB ANKARA YAZA VEDA PARTİSİ DÜZENLEYECEK

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Kentteki etkinliklere hız kesmeden devam eden ABB, 'Yaza Veda Partisi' düzenleyeceğini duyurdu. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden bir görsel paylaşıldı. Söz konusu görselde etkinliğe dair bilgiler yer aldı. Buna göre;

Osmanlı Aile Yaşam Merkezi'nde 25 Ağustos Cuma 2023 tarihinde saat 14.00'da Yaza Veda Partisi düzenleneceği kaydedildi.

abb-7.jpeg

Ücretsiz Festival, Osmanlı Aile Yaşam Merkezi'nde gerçekleşecek ve Halk Oyunları gösterilerinden tiyatroya, yüz boyamadan yarışmalara kadar pek çok etkinliğe imza atılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da bildiğiniz AVM'leri unutun! Burası ucuzluk AVM'si olacak planlandığı konuşulmaya başlandı

Ankara'da bildiğiniz AVM'leri unutun! Burası ucuzluk AVM'si olacak planlandığı konuşulmaya başlandı