ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Tuğba Yurt konseri nerede, ne zaman, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Ankara Tuğba Yurt konseri nerede, ne zaman, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi konser takvimlerini paylaşmaya ve Ankaralılarla buluşturmaya devam ediyor. Ankara'da konserlere hız kesmeden devam eden belediye Tuğba Yurt'un Ankaralılarla bir araya geleceğini müjdeledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Tuğba Yurt konseri nerede, ne zaman, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kentteki hizmetlerine devam ediyor. Birbirinden farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam eden ABB, sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini farklı sanatçılarla sürdürüyor. ABB'nin eylül ayına ait konser programı da haftalık olarak duyurulmaya devam ediyor.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programının açılışı temmuz ayında yapıldı. Ankara Yaz Konserleri Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan, Ece Seçkin, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Soner Sarıkabadayı ile devam ederken bu hafta ünlü şarkıcı Tuğba Yurt'un başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Tuğba Yurt'un konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Tuğba Yurt konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

TUĞBA YURT ANKARA'DA KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgiler doğrultusunda kentte 10 Eylül Pazartesi günü saat 21.00'da Tuğba Yurt'un konseri düzenleneceği kaydedildi. Polatlı Cumhuriyet Meydanı Elmadağ'da gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı.

tugba-yurt.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da ayakkabı tamirine olan ilgi Arttı! Ekonomik krizin etkileri

Ankara'da ayakkabı tamirine olan ilgi Arttı! Ekonomik krizin etkileri