ANASAYFA Kültür-sanat Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli konserler düzenleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Ankara Büyükşehir Belediyesi, şarkıcı Bege'nin konuk olacağı konser programını duyururken vatandaşlar da detayları sorgulamaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Cumhuriyet'in 100'üncü yılını düzenlediği etkinliklerle kutlamaya devam ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı konserlerle taçlandıracağını duyurmuştu. Ankara'daki konser programlarına ilişkin araştırmalar devam ederken 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel konserler hız kesmeden devam ediyor. Bugün ünlü şarkıcı Bege'nin de Ankara'da yüzüncü yıl coşkusuna dahil olacağı bildirildi.

Ankara'da Cumhuriyet Haftası etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçılar Güneş ve Athena 26 Ekim tarihinde sahne alırken Selçuk Balcı ve Zeynep Bastık da 27 Ekim tarihinde sahne aldı. Sırasıyla Bege, Hadise, Murda, Candan Erçetin ve Işın Karaca'nın da sevilen şarkılarını Ankaralılar için seslendireceği duyuruldu. ABB tarafından yayımlanan programın ardından Ankaralılar ''Bege Ankara konseri nerede, ne zaman, ücretli mi?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

ANKARA BEGE KONSERİ NE ZAMAN?

Başkent Ankara'da gerçekleşecek olan Bege konserine ilişkin takvim, ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlandı. Buna göre Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Doğal Yaşam ve Atatürk Çocukları Parkı’nda düzenlenecek Cumhuriyet Konserlerine konuk olacak Bege, 28 Ekim Cumartesi günü saat 18.00'da hayranları ile bir araya gelecek.

ekran-goruntusu-2023-10-28-163521.png

Bege konseri ücretsiz olurken ABB'de bu konsere tüm Ankaralıları davet etti. Ayrıca Bege'den sonra Hadise'nin sahneye çıkacağı ve sahnede yaklaşık iki saat kalacağı bildirildi.

bege.jpg

Konserler için ABB tarafından yapılacak olan ring seferleri ise;

  • Gidiş: 14.00 - 20.00 / Kızılay Zafer Çarşısı - Atatürk Orman Çiftliği
  • Dönüş: 20.00 - 00.00 / Atatürk Orman Çiftliği - Kızılay Zafer Çarşısı güzergahı üzerinden olacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?

Hadise Ankara konseri nerede, ne zaman, saat kaçta, ücretli mi?