ANASAYFA Kültür-sanat Hüseyin Uğurlu Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Hüseyin Uğurlu Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Ankara'da belediye tarafından düzenlenen konser etkinlikleri devam ediyor. Başkentte Hüseyin Uğurlu konseri düzenleneceği kaydedilirken Ankaralılar da bu konsere ilişkin detayları merak etmeye başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Hüseyin Uğurlu Ankara konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?

Türkiye'de sosyal etkinlik programları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Sosyal belediyeciliğin örneklerini sergileyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), farklı pek çok etkinliği Ankaralılara duyurmaya devam ederken kentteki 'Yaz Konserleri' konseptini de sürdürüyor. ABB'nin eylül ayına ait konser programı haftalık olarak açıklanırken 30 Eylül tarihinde konuk edilecek sanatçı da belli oldu.

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru ile Yaz Konserleri programı Merve Özbey, KÖFN, İkilem, Resul Dindar, Madrigal, Derya Bedavacı, Güler Duman, Sevcan Orhan, Ece Seçkin, Soner Sarıkabadayı, Kurtuluş Kuş, Burak Bulut, Tuğçe Kandemir, Mehmet Erdem ile devam ederken bu hafta ünlü şarkıcı Hüseyin Uğurlu'nun başkentlilerle buluşacağı bildirildi. Yaz konserleri programının bu haftaki konuğu olan Hüseyin Uğurlu'nun konseri ile ilgili olarak Ankaralılar ''Hüseyin Uğurlu konseri ne zaman, nerede, saat kaçta olacak, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı.

HÜSEYİN UĞURLU BAŞKET HALKINA KONSER VERECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da Hüseyin Uğurlu'nun konser düzenleyeceği kaydedildi. Mamak ilçesinde gerçekleşecek konserin ücretsiz olacağı açıklandı.

ekran-goruntusu-2023-09-26-164710.png

Mamak ilçesinde bulunan Eski EGO 3. Bölge Yanı'nda düzenlenecek konsere Ankaralılar davet edildi.

ekran-goruntusu-2023-09-26-164901-001.png

Mamak ilçesinin Kusunlar Mahallesi'nde bulunan Eski EGO 3.Bölgesi'nin yanında bulunan alanda yapılacak konsere Çankaya'dan 330, 342 ve 364 numaralı EGO otobüsleri ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

ekran-goruntusu-2023-09-26-165111-001.png

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilim insanları tarih verdi! Yüksek sıcaklıklar kaderimizi belirliyor kütlesel yok oluşlar kapıya dayandı

Bilim insanları tarih verdi! Yüksek sıcaklıklar kaderimizi belirliyor kütlesel yok oluşlar kapıya dayandı